Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Kalpudding

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2192 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Kalpudding
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Kalpudding

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2192 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Drob de carne cu nucsoara, ienibahar si varza caramelizata. Preparat specific bucatariei suedeze.

Kalpudding

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Drob de carne cu nucsoara, ienibahar si varza caramelizata. Preparat specific bucatariei suedeze.

Ingrediente

Portii:
Rulada de carne
  • 0.5 lingura ulei
  • 150 gr pancetta afumata
  • 2 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • 4 catei usturoi
  • dupa gust piper negru macinat
  • 0.5 lingurita ienibahar macinat
  • 0.5 lingurita nucsoara macinata
  • 0.75 lingurita boia
  • 80 gr sos de rosii passata
  • 1 kg carne tocata amestec porc-vita
  • 1 buc oua
  • 60 gr pesmet
  • 15 ml sos Worcestershire
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2pancetta afumata
    150 gr
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6piper negru macinat
    dupa gust
  • 7ienibahar macinat
    0.5 lingurita
  • 8nucsoara macinata
    0.5 lingurita
  • 9boia
    0.75 lingurita
  • 10sos de rosii passata
    80 gr
  • 11carne tocata amestec porc-vita
    1 kg
  • 12oua
    1 buc
  • 13pesmet
    60 gr
  • 14sos Worcestershire
    15 ml
  • 15smantana pentru gatit
    200 ml
Varza
  • 50 gr unt
  • 1.7 kg varza
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1unt
    50 gr
  • 2varza
    1.7 kg
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper negru macinat
    dupa gust
Asamblare
  • 10 gr unt
  • 40 ml apa
  • 1unt
    10 gr
  • 2apa
    40 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne M5 - Westmark
257 leiÎn stoc
Set cutite 6 piese, suport magnetic - Zokura
298 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc
Untiera 20 x 9,4 cm, plastic - OXO
50 leiÎn stoc
Set boluri 4 piese, inox - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, silicon, Rosu - OXO
58 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.