Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta genoveza de Paste

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Malika

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tarta genoveza de Paste
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta genoveza de Paste

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Malika

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Aceasta tarta se pregateste in zona Genova pentru Paste. Eu o pregatesc de cate ori am ocazia.

Tarta genoveza de Paste

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Aceasta tarta se pregateste in zona Genova pentru Paste. Eu o pregatesc de cate ori am ocazia.

Ingrediente

Portii:
Foietaj
  • 500 gr faina
  • 160 ml ulei de floarea soarelui
  • 160 ml apa
  • 4 gr sare
  • 16 gr praf de copt
  • 1faina
    500 gr
  • 2ulei de floarea soarelui
    160 ml
  • 3apa
    160 ml
  • 4sare
    4 gr
  • 5praf de copt
    16 gr
Umplutura
  • 2 kg frunze de sfecla
  • 200 gr crema de branza
  • 50 gr iaurt
  • 1 buc ceapa
  • 13 buc oua
  • 100 gr branza Parmigiano-Reggiano
  • 5 linguri pesmet din paine
  • 3 crengute de maghiran
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 15 gr sare
  • 1 legatura patrunjel
  • 1frunze de sfecla
    2 kg
  • 2crema de branza
    200 gr
  • 3iaurt
    50 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5oua
    13 buc
  • 6branza Parmigiano-Reggiano
    100 gr
  • 7pesmet din paine
    5 linguri
  • 8maghiran
    3 crengute de
  • 9ulei de floarea soarelui
    50 ml
  • 10sare
    15 gr
  • 11patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie aluminiu, 30cm, "RIALTO" - Ballarini
180 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 20cm/2,8L - AMT Gastroguss
315 leiÎn stoc
Set 5 cutite cu suport - Zokura
135 leiÎn stoc
Set cutite 6 piese, otel inoxidabil - Zokura
395 leiÎn stoc
Fierbator automat pentru oua, 600W - Cuisinart
290 leiÎn stoc
Fierbator pentru 8 oua, 800W - Adler
155 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ioana
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 11:47
Arata intr-un mare fel.
Pare super gustoasa, cu siguranta o vom incerca si noi.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.