Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort exotic

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Tort exotic
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort exotic

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

2 zile

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Am pregatit acest tort pentru o zi festiva, m-am intrecut pe mine, am stat aproape jumatate de zi in bucatarie, dar a meritat pentru ca toata lumea a fost multumita. Merita incercat!

Tort exotic

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Party , Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

2 zile

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Party , Deserturi
Lubita
Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit acest tort pentru o zi festiva, m-am intrecut pe mine, am stat aproape jumatate de zi in bucatarie, dar a meritat pentru ca toata lumea a fost multumita. Merita incercat!

Ingrediente

Portii:
Blat red velvet
  • 150 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 120 ml ulei
  • 270 gr iaurt
  • 440 gr faina
  • 4 buc oua
  • 1 varf de cutit sare
  • 5 picaturi esenta de vanilie
  • 1 lingura colorant alimentar gel
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura otet
  • 3 lingurite pudra de carob
  • 1unt
    150 gr
  • 2zahar
    250 gr
  • 3ulei
    120 ml
  • 4iaurt
    270 gr
  • 5faina
    440 gr
  • 6oua
    4 buc
  • 7sare
    1 varf de cutit
  • 8esenta de vanilie
    5 picaturi
  • 9colorant alimentar gel
    1 lingura
  • 10bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 11otet
    1 lingura
  • 12pudra de carob
    3 lingurite
Crema cu fructul pasiunii
  • 5 buc fructul pasiunii
  • 1 buc mango
  • 3 linguri zahar
  • 6 buc foi de gelatina
  • 100 ml frisca lichida
  • 20 ml apa
  • 1fructul pasiunii
    5 buc
  • 2mango
    1 buc
  • 3zahar
    3 linguri
  • 4foi de gelatina
    6 buc
  • 5frisca lichida
    100 ml
  • 6apa
    20 ml
Crema cu violete
  • 40 gr pasta de violete
  • 100 gr ciocolata alba
  • 6 buc foi de gelatina
  • 20 ml apa
  • 100 ml frisca lichida
  • 1pasta de violete
    40 gr
  • 2ciocolata alba
    100 gr
  • 3foi de gelatina
    6 buc
  • 4apa
    20 ml
  • 5frisca lichida
    100 ml
Crema cu litchi
  • 500 gr litchi in sirop
  • 50 gr zahar
  • 10 gr foi de gelatina
  • 50 ml apa
  • 100 ml frisca lichida
  • 1litchi in sirop
    500 gr
  • 2zahar
    50 gr
  • 3foi de gelatina
    10 gr
  • 4apa
    50 ml
  • 5frisca lichida
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

4.50
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (1)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Roxi's Kitchen
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)( )
apr. 21, 09:58
Super!!!
Arata minunat și pare într-adevăr foarte complex. Voi încerca și eu rețeta la următorul eveniment în familie.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 05:56
Frumos si exotic!
Im plac blaturile red velvet si cremele cu fructe!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.