Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschi de vita Wellington

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

silvi0ara

15 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Muschi de vita Wellington
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschi de vita Wellington

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

silvi0ara

15 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

”Beef wellington” este o reteta clasica. Chiar daca pare greu de realizat la prima vedere, nu este chiar asa. Cu ceva rabdare, o sa va puteti surprinde familia si musafirii cu o combinatie perfecta a aromei de ciuperci si texturii crocante a foietajului.

Muschi de vita Wellington

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

silvi0ara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

”Beef wellington” este o reteta clasica. Chiar daca pare greu de realizat la prima vedere, nu este chiar asa. Cu ceva rabdare, o sa va puteti surprinde familia si musafirii cu o combinatie perfecta a aromei de ciuperci si texturii crocante a foietajului.

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg file de carne de vita
  • dupa gust sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 lingurite mustar cu boabe
  • 400 gr aluat foietaj
  • 8 felii sunca
  • 1 buc oua
  • 450 gr ciuperci
  • 3 linguri arpagic
  • 30 gr unt
  • 60 ml vin de Porto
  • dupa gust piper
  • varf de cutit cimbru
  • dupa gust piper alb
  • 1file de carne de vita
    2 kg
  • 2sare
    dupa gust
  • 3ulei de masline
    3 linguri
  • 4mustar cu boabe
    3 lingurite
  • 5aluat foietaj
    400 gr
  • 6sunca
    8 felii
  • 7oua
    1 buc
  • 8ciuperci
    450 gr
  • 9arpagic
    3 linguri
  • 10unt
    30 gr
  • 11vin de Porto
    60 ml
  • 12piper
    dupa gust
  • 13cimbru
    varf de cutit
  • 14piper alb
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/ea6741f2-073b-4098-9a18-35be0ed78448.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 02:00
Savuram cu placere  |  Reteta gatita
O reteta delicioasa, a carei origine este disputata pana astazi, atat de englezi, cat si de francezi. Istoria spune ca intaiul duce de Wellington, sir Arthur Wellesley, a fost un mare iubitor de friptura de vita, ciuperci, pateuri si vin de Madeira. Ca sa-i arate talentele si dragostea lui, bucatarul sau le-a pus laolalta si a creat aceasta celebra friptura...
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.