Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulada de miel cu spanac si cartofi noi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Rulada de miel cu spanac si cartofi noi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulada de miel cu spanac si cartofi noi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

In timpul sarbatorilor crestine suntem obisnuiti sa punem pe masa tot ce este mai bun, motiv pentru care gospodinele se intrec in retete care, de fapt, au la baza aceleasi ingrediente, doar cu mici completari. Rulada aceasta de miel este foarte gustoasa si rece, a doua zi, taiata in felii subtiri. Merge bine langa o salata orientala.

Rulada de miel cu spanac si cartofi noi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

In timpul sarbatorilor crestine suntem obisnuiti sa punem pe masa tot ce este mai bun, motiv pentru care gospodinele se intrec in retete care, de fapt, au la baza aceleasi ingrediente, doar cu mici completari. Rulada aceasta de miel este foarte gustoasa si rece, a doua zi, taiata in felii subtiri. Merge bine langa o salata orientala.

Ingrediente

Portii:
Pentru cartofi:
  • 1.5 kg cartofi noi
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1cartofi noi
    1.5 kg
  • 2marar
    1 legatura
  • 3ulei de masline
    3 linguri
  • 4sare
    dupa gust
Pentru rulada:
  • 1 buc pulpa de miel dezosata
  • 500 gr spanac
  • 1 buc ceapa
  • 4 buc ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr smantana
  • 1 lingurita boia
  • 0.5 lingurita nucsoara macinata
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • varf de cutit rozmarin
  • 50 gr unt
  • 1pulpa de miel dezosata
    1 buc
  • 2spanac
    500 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4ceapa verde
    4 buc
  • 5usturoi
    5 catei
  • 6ulei de masline
    2 linguri
  • 7smantana
    100 gr
  • 8boia
    1 lingurita
  • 9nucsoara macinata
    0.5 lingurita
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust
  • 12rozmarin
    varf de cutit
  • 13unt
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Termometru bucatarie  0°C - 300°C - Zokura
29 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 01:02
Savuros și sățios!
De probat! Multumim! :-*
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.