Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Snitel cu pasta miso, ghimbir si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Snitel cu pasta miso, ghimbir si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Snitel cu pasta miso, ghimbir si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Felii fragede de carne intr-o crusta crocanta. Carnea este marinata intr-un sos facut din pasta miso, usturoi, ghimbir, vin de orez, otet de orez si condiment Togarashi. Carnea este apoi trecuta printr-un amestec de faina, amidon, praf de copt si glutamat de sodiu si prajita in baie de ulei. Glutamatul de sodiu are rolul de a intensifica aromele, dar totodata si de a fragezi carnea.

Snitel cu pasta miso, ghimbir si usturoi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Felii fragede de carne intr-o crusta crocanta. Carnea este marinata intr-un sos facut din pasta miso, usturoi, ghimbir, vin de orez, otet de orez si condiment Togarashi. Carnea este apoi trecuta printr-un amestec de faina, amidon, praf de copt si glutamat de sodiu si prajita in baie de ulei. Glutamatul de sodiu are rolul de a intensifica aromele, dar totodata si de a fragezi carnea.

Ingrediente

Portii:
  • 2 catei usturoi
  • 50 gr ghimbir
  • 40 gr pasta miso
  • 0.25 lingurita mix condimente Togarashi
  • 40 ml vin de orez
  • 1 lingurita otet
  • 450 gr cotlet de porc dezosat
  • 60 gr faina
  • 10 gr amidon alimentar
  • praf de sare
  • 0.5 lingurita praf de copt
  • dupa gust piper negru macinat
  • 0.25 lingurita glutamat de sodiu
  • 1.5 l ulei
  • 1usturoi
    2 catei
  • 2ghimbir
    50 gr
  • 3pasta miso
    40 gr
  • 4mix condimente Togarashi
    0.25 lingurita
  • 5vin de orez
    40 ml
  • 6otet
    1 lingurita
  • 7cotlet de porc dezosat
    450 gr
  • 8faina
    60 gr
  • 9amidon alimentar
    10 gr
  • 10sare
    praf de
  • 11praf de copt
    0.5 lingurita
  • 12piper negru macinat
    dupa gust
  • 13glutamat de sodiu
    0.25 lingurita
  • 14ulei
    1.5 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
29 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
175 leiÎn stoc
Razatoare legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Feliator/razatoare legume, inox - Westmark
20 leiÎn stoc
Razatoare ghimbir, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare pentru ghimbir, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Friteuza adanca, 1,5L, 1200W - Unold
390 leiÎn stoc
Friteuza 1,5L, 900W - Adler
340 leiÎn stoc
Friteuza 2,5 L, 1800 W - Mesko
395 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.