Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu blat de roscove, dulceata de visine si 2 creme cu ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu blat de roscove, dulceata de visine si 2 creme cu ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu blat de roscove, dulceata de visine si 2 creme cu ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

5 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Tort cu blat cu pudra de roscove, insiropat cu dulceata de visine, crema de ciocolata neagra, ganache de ciocolata alba si glazura de ciocolata neagra.

Tort cu blat de roscove, dulceata de visine si 2 creme cu ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

5 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat cu pudra de roscove, insiropat cu dulceata de visine, crema de ciocolata neagra, ganache de ciocolata alba si glazura de ciocolata neagra.

Ingrediente

Portii:
Blat de roscove
  • 12 linguri faina
  • 5 linguri pudra de carob
  • 15 linguri zahar brun
  • 1 lingura praf de copt
  • 12 linguri apa
  • 9 buc oua
  • praf de sare
  • 1faina
    12 linguri
  • 2pudra de carob
    5 linguri
  • 3zahar brun
    15 linguri
  • 4praf de copt
    1 lingura
  • 5apa
    12 linguri
  • 6oua
    9 buc
  • 7sare
    praf de
Crema de ciocolata neagra
  • 3 buc oua
  • 150 gr zahar brun
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 6 linguri pudra de carob
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 200 gr unt
  • praf de sare
  • 1oua
    3 buc
  • 2zahar brun
    150 gr
  • 3ciocolata neagra
    200 gr
  • 4pudra de carob
    6 linguri
  • 5esenta de vanilie
    2 ml
  • 6unt
    200 gr
  • 7sare
    praf de
Crema ganache de ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 400 gr ciocolata alba
  • praf de sare
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2ciocolata alba
    400 gr
  • 3sare
    praf de
Glazura de ciocolata neagra
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 200 ml frisca lichida
  • 1ciocolata neagra
    200 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
Extra
  • 400 gr dulceata de visine
  • 1dulceata de visine
    400 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 14cm/2,1L - de Buyer
195 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/3,2L - de Buyer
220 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.