Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Saleuri cu oregano, parmezan si usturoi din aluat homemade, cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Saleuri cu oregano, parmezan si usturoi din aluat homemade, cu branza de vaci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Saleuri cu oregano, parmezan si usturoi din aluat homemade, cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 zi

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta extrem de rapida, aluat foietat, fara impaturiri nenumarate si timp pierdut. Un aluat fraged, crocant la exterior si moale si pufos la interior, aromat cu parmezan, oregano si usturoi.

Saleuri cu oregano, parmezan si usturoi din aluat homemade, cu branza de vaci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 zi

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Meraki
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta extrem de rapida, aluat foietat, fara impaturiri nenumarate si timp pierdut. Un aluat fraged, crocant la exterior si moale si pufos la interior, aromat cu parmezan, oregano si usturoi.

Ingrediente

Portii:
Aluat saleuri
  • 250 gr unt
  • 300 gr faina
  • 250 gr branza de vaca
  • 1 lingurita sare
  • 1unt
    250 gr
  • 2faina
    300 gr
  • 3branza de vaca
    250 gr
  • 4sare
    1 lingurita
Topping
  • 1 lingurita oregano
  • 30 gr parmezan
  • 1 buc oua
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1oregano
    1 lingurita
  • 2parmezan
    30 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4usturoi pudra
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 14 cm - Zokura
21 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.