Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulada cu ganache de ciocolata, mascarpone si dulceata de visine

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulada cu ganache de ciocolata, mascarpone si dulceata de visine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulada cu ganache de ciocolata, mascarpone si dulceata de visine

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Rulada cu blat alb umpluta cu 2 creme: crema de biscuiti cu dulceata de visine si crema ganache de ciocolata cu lapte si amaruie cu mascarpone. Un deliciu!

Rulada cu ganache de ciocolata, mascarpone si dulceata de visine

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Rulada cu blat alb umpluta cu 2 creme: crema de biscuiti cu dulceata de visine si crema ganache de ciocolata cu lapte si amaruie cu mascarpone. Un deliciu!

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 6 buc oua
  • 11 linguri zahar
  • 10 gr zahar vanilat
  • 5 gr praf de copt
  • 30 ml ulei
  • 5 linguri apa
  • 11 linguri faina
  • praf de sare
  • 1oua
    6 buc
  • 2zahar
    11 linguri
  • 3zahar vanilat
    10 gr
  • 4praf de copt
    5 gr
  • 5ulei
    30 ml
  • 6apa
    5 linguri
  • 7faina
    11 linguri
  • 8sare
    praf de
Crema cu biscuiti si dulceata de visine
  • 200 gr biscuiti
  • 300 gr dulceata de visine
  • 2 ml esenta de migdale
  • 50 ml frisca lichida
  • 1biscuiti
    200 gr
  • 2dulceata de visine
    300 gr
  • 3esenta de migdale
    2 ml
  • 4frisca lichida
    50 ml
Crema cu ganache de ciocolata si mascarpone
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 300 ml frisca lichida
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 1ciocolata amaruie
    200 gr
  • 2ciocolata cu lapte
    100 gr
  • 3frisca lichida
    300 ml
  • 4branza Mascarpone
    250 gr
  • 5esenta de vanilie
    2 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula din plastic, alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
210 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1 - OXO
21 leiÎn stoc
Separator galbenus - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Tava de copt, otel, 39 x 28 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
95 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 14cm/2,1L - de Buyer
195 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.