Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Musaca de sfecla rosie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Musaca de sfecla rosie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Musaca de sfecla rosie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

O mancare delicioasa ce consta din straturi de sfecla, sos de carne si sos Bechamel.

Musaca de sfecla rosie

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O mancare delicioasa ce consta din straturi de sfecla, sos de carne si sos Bechamel.

Ingrediente

Portii:
Sfecla
  • 650 gr sfecla rosie
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 1sfecla rosie
    650 gr
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
Sos de carne
  • 0.5 lingura ulei
  • 150 gr pancetta afumata
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • 3 catei usturoi
  • 2 buc tulpina de telina
  • 3 buc morcovi
  • 100 ml vin alb
  • 600 gr carne tocata de porc
  • 0.5 lingura chimen macinat
  • 1 lingurita boia afumata
  • 1 lingurita boia dulce
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • dupa gust piper negru macinat
  • 0.5 lingura sos Worcestershire
  • 150 gr sos de rosii passata
  • 125 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 10 gr rozmarin
  • 2 buc foi de dafin
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2pancetta afumata
    150 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6tulpina de telina
    2 buc
  • 7morcovi
    3 buc
  • 8vin alb
    100 ml
  • 9carne tocata de porc
    600 gr
  • 10chimen macinat
    0.5 lingura
  • 11boia afumata
    1 lingurita
  • 12boia dulce
    1 lingurita
  • 13fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 14ierburi de Provence
    1 lingurita
  • 15piper negru macinat
    dupa gust
  • 16sos Worcestershire
    0.5 lingura
  • 17sos de rosii passata
    150 gr
  • 18lapte
    125 ml
  • 19apa
    100 ml
  • 20rozmarin
    10 gr
  • 21foi de dafin
    2 buc
Sos Bechamel
  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 600 ml lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 150 gr branza Cheddar
  • 1unt
    50 gr
  • 2faina
    50 gr
  • 3lapte
    600 ml
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper negru macinat
    dupa gust
  • 6branza Cheddar
    150 gr
Asamblare
  • dupa gust parmezan
  • 1parmezan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.