Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pere cu branza si alune de padure, in foietaj

(*)(*)(*)(*)(*) (8)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pere cu branza si alune de padure, in foietaj
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pere cu branza si alune de padure, in foietaj

(*)(*)(*)(*)(*) (8)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Am pregatit acest desert pentru ai mei, ca rasfat de weekend, pere umplute cu telemea de vaca light (15% grasime), pe foietaj taiat dupa forma perelor. Trebuie sa incerci si tu combinatia aceasta delicioasa de fruct cu branza! Am adaugat si alune de padure pentru o aroma deosebita. Le-am uns cu vin si zahar. Au iesit atat de bune, ca trebuie repetate cat mai curand!

Pere cu branza si alune de padure, in foietaj

(*)(*)(*)(*)(*) ( 8 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit acest desert pentru ai mei, ca rasfat de weekend, pere umplute cu telemea de vaca light (15% grasime), pe foietaj taiat dupa forma perelor. Trebuie sa incerci si tu combinatia aceasta delicioasa de fruct cu branza! Am adaugat si alune de padure pentru o aroma deosebita. Le-am uns cu vin si zahar. Au iesit atat de bune, ca trebuie repetate cat mai curand!

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 4 buc pere
  • 70 gr telemea de vaca
  • 30 gr alune de padure
  • 50 ml apa
  • 1 lingura vin alb
  • dupa gust zahar
  • 1aluat foietaj
    400 gr
  • 2pere
    4 buc
  • 3telemea de vaca
    70 gr
  • 4alune de padure
    30 gr
  • 5apa
    50 ml
  • 6vin alb
    1 lingura
  • 7zahar
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Bol pentru fructe, bambus, 30 cm - Kesper
55 leiÎn stoc
Cos pentru fructe, metal, 36 cm - Kesper
49 leiÎn stoc
Platou servire 39 cm, lemn de arin - Kesper
64 leiÎn stoc

Recenzii (8)

4.88
(*)(*)(*)(*)(*)
8 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (7)
(*)(*)(*)(*)( ) (1)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 07:34
Ce bine arata!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 11:52
Wow, arata minunat!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Laurentiu
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)( )
sept. 21, 09:12
Nu ar fi mai bine sa curatam perele?
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 10:27
Mmm,interesant de retinut!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 03:03
Yummy! 😍
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 02:30
Arata senzațional!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 02:32
Bune!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 02:32
Delicioase
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.