Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocana din iepure, cu masline kalamata

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Emilia fotografiaza

847 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tocana din iepure, cu masline kalamata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocana din iepure, cu masline kalamata

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Emilia fotografiaza

847 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Iepurele are o carne care de multe ori ne pune in dificultate cand vine vorba de preparearea lui. Eu am reusit sa o pun perfect in valoare intr-o tocana in care a iesit extrem de fraged si gustos.

Tocana din iepure, cu masline kalamata

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Iepurele are o carne care de multe ori ne pune in dificultate cand vine vorba de preparearea lui. Eu am reusit sa o pun perfect in valoare intr-o tocana in care a iesit extrem de fraged si gustos.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr carne de iepure
  • 1 buc ficat de iepure
  • 1 buc ceapa
  • 10 catei usturoi
  • 100 gr masline kalamata
  • 150 gr rosii Cherry
  • 50 ml suc de rosii cu ardei kapia
  • 100 ml suc de rosii
  • dupa gust sare
  • dupa gust cimbru uscat
  • dupa gust piper
  • 1 lingura untura de porc
  • 4 crengute de cimbru
  • 1 buc inima de iepure
  • 100 ml apa
  • 1carne de iepure
    600 gr
  • 2ficat de iepure
    1 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    10 catei
  • 5masline kalamata
    100 gr
  • 6rosii Cherry
    150 gr
  • 7suc de rosii cu ardei kapia
    50 ml
  • 8suc de rosii
    100 ml
  • 9sare
    dupa gust
  • 10cimbru uscat
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust
  • 12untura de porc
    1 lingura
  • 13cimbru
    4 crengute de
  • 14inima de iepure
    1 buc
  • 15apa
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Recipient condimente, inox
22 leiÎn stoc
Rasnita pentru condimente 2 in 1 - Microplane
130 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 7000D - Miyabi
835 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 14 cm 4000FC - Miyabi
840 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 10:13
Super delicioasa!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 09:48
Ce-mi place!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 01:50
Gustoasa!
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.