Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta cu pere si frangipane

(0)
chef profile img

magda.srecipes

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tarta cu pere si frangipane
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta cu pere si frangipane

(0)
chef profile img

magda.srecipes

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tarta aromata cu parfum de toamna.

Tarta cu pere si frangipane

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
magda.srecipes
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Tarta aromata cu parfum de toamna.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 150 gr faina
  • 80 gr unt
  • 40 gr zahar pudra
  • 1 buc oua
  • praf de sare
  • 1 lingurita vanilie
  • 1faina
    150 gr
  • 2unt
    80 gr
  • 3zahar pudra
    40 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5sare
    praf de
  • 6vanilie
    1 lingurita
Compozitie frangipane
  • 120 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 120 gr faina de migdale
  • 1 buc oua
  • 2 linguri faina de grau
  • praf de sare
  • 1 lingurita esenta de migdale
  • 1unt
    120 gr
  • 2zahar
    100 gr
  • 3faina de migdale
    120 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5faina de grau
    2 linguri
  • 6sare
    praf de
  • 7esenta de migdale
    1 lingurita
topping
  • 4 buc pere
  • 500 ml apa
  • 50 gr zahar
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 1 buc anason stelat
  • 30 ml zeama de lamaie
  • 20 gr fulgi de migdale
  • 1pere
    4 buc
  • 2apa
    500 ml
  • 3zahar
    50 gr
  • 4baton de scortisoara
    1 buc
  • 5anason stelat
    1 buc
  • 6zeama de lamaie
    30 ml
  • 7fulgi de migdale
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

produse recomandate

Tava 24,5 cm/1,15 l, Flint - Emile Henry
89 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16 cm/1,3 L - AMT Gastroguss
240 leiÎn stoc
Facalet 44 cm - Kesper

Facalet 44 cm - Kesper

34 lei În stoc

34 leiÎn stoc
Lingura de pudrare a zaharului - OXO
25 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
65 leiÎn stoc
Lingura desert "Windsor", inox - Grunwerg
11 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
129 leiÎn stoc
Sita din inox pentru faina 21 cm - de Buyer
95 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5 kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
48 leiÎn stoc
Untiera inox cu capac PVC - Zokura
60 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!