Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu ganache de ciocolata si dulceata de visine

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu ganache de ciocolata si dulceata de visine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu ganache de ciocolata si dulceata de visine

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cu blat de cacao aromatiozat cu dulceata de visine si esenta de migdale cu 3 creme ganache de ciocolata alba, ciocolata cu lapte si neagra. Un deliciu!

Tort cu ganache de ciocolata si dulceata de visine

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cacao aromatiozat cu dulceata de visine si esenta de migdale cu 3 creme ganache de ciocolata alba, ciocolata cu lapte si neagra. Un deliciu!

Ingrediente

Portii:
blat de cacao
  • 12 linguri faina
  • 5 linguri cacao
  • 15 linguri zahar
  • 9 buc oua
  • 10 gr praf de copt
  • 12 linguri apa
  • praf de sare
  • 1faina
    12 linguri
  • 2cacao
    5 linguri
  • 3zahar
    15 linguri
  • 4oua
    9 buc
  • 5praf de copt
    10 gr
  • 6apa
    12 linguri
  • 7sare
    praf de
ganache de ciocolata alba
  • 400 gr ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • praf de sare
  • 1ciocolata alba
    400 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3sare
    praf de
ganache de ciocolata cu lapte
  • 300 gr ciocolata cu lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • praf de sare
  • 1ciocolata cu lapte
    300 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3sare
    praf de
ganache de ciocolata neagra
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 200 ml frisca lichida
  • praf de sare
  • 1ciocolata neagra
    200 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3sare
    praf de
strat dulceata de visine
  • 400 gr dulceata de visine
  • 4 ml esenta de migdale
  • 1dulceata de visine
    400 gr
  • 2esenta de migdale
    4 ml
decor
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 300 ml frisca lichida
  • 1ciocolata neagra
    200 gr
  • 2frisca lichida
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 35 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 35 cm - de Buyer
34 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 30 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Feliator pentru tort, inox - Westmark
40 leiÎn stoc
Platou servire tort, 32 cm - Westmark
19 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.