Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Florentin

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

food therapy

2188 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Florentin
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Florentin

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

food therapy

2188 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Bucati rumenite de piept de pui, pe un pat de spanac sotat in unt, cu un sos cremos din vin si parmezan.

Pui Florentin

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bucati rumenite de piept de pui, pe un pat de spanac sotat in unt, cu un sos cremos din vin si parmezan.

Ingrediente

Portii:
Piept de pui
  • 450 gr piept de pui
  • 30 gr faina
  • 0.5 lingura ulei
  • 1piept de pui
    450 gr
  • 2faina
    30 gr
  • 3ulei
    0.5 lingura
Spanac sotat cu samburi de pin
  • 25 gr samburi de pin
  • 30 gr unt
  • 200 gr baby spanac
  • 1samburi de pin
    25 gr
  • 2unt
    30 gr
  • 3baby spanac
    200 gr
Sos cu vin si parmezan
  • 1 lingurita ulei
  • 1 buc salota
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 lingurita oregano uscat
  • 125 ml vin alb
  • 200 ml supa de carne
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 40 gr parmezan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1ulei
    1 lingurita
  • 2salota
    1 buc
  • 3usturoi
    1 catel
  • 4oregano uscat
    0.5 lingurita
  • 5vin alb
    125 ml
  • 6supa de carne
    200 ml
  • 7smantana pentru gatit
    200 ml
  • 8parmezan
    40 gr
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Mimmi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 09:12
Delicios!
Arata foarte bine si sigur a fost delicios !
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 11:22
Delicios!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 02:03
Arata minunat!
Am pus pe lista, arata mult prea bine! Ma gandesc cat de grozav trebuie sa fie sosul impreuna cu puiul..
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 02:04
Pui Florentin
Pe linga faptul ca arata minunat de bine, aromele acelea cu spanacul si sosul acela bun fac ca toata munca ta sa primeasca un 10 mare cu cinci stelute !
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.