Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciulama cu ciuperci si piept de pui prajit

(*)(*)(*)(*)(*) (45)
chef profile img

Rodica

128 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciulama cu ciuperci si piept de pui prajit
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciulama cu ciuperci si piept de pui prajit

(*)(*)(*)(*)(*) (45)
chef profile img

Rodica

128 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Ciulamaua este o mancare fina, gustoasa si foarte apreciata. Poate fi mancata si de copii si este grozava alaturi de o portie de mamaliga fierbinte.

Ciulama cu ciuperci si piept de pui prajit

(*)(*)(*)(*)(*) ( 45 )
iunie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Rodica
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciulamaua este o mancare fina, gustoasa si foarte apreciata. Poate fi mancata si de copii si este grozava alaturi de o portie de mamaliga fierbinte.
iunie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr piept de pui
  • 4 linguri faina
  • 700 ml supa de pui
  • 1 buc ceapa
  • 400 gr ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • 1piept de pui
    400 gr
  • 2faina
    4 linguri
  • 3supa de pui
    700 ml
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5ciuperci
    400 gr
  • 6ulei
    3 linguri
  • 7sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Tigaie wok, fonta, 30cm, Cherry - Staub
780 leiÎn stoc
Tocator bambus, 38 x 28 cm  - Kesper
48 leiÎn stoc
Paleta lemn de fag, 30 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Tocator 32 x 21 cm, acacia - Kesper
34 leiÎn stoc
Tocator 38 x 15 cm, acacia - Kesper
29 leiÎn stoc
Cutit pentru decojit 6,5 cm - Westmark
8 leiÎn stoc
Perie curatare ciuperci - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Perie pentru ciuperci - Westmark
30 leiÎn stoc
Sticla ulei/otet 300 ml - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 20cm/2,8L - AMT Gastroguss
265 leiÎn stoc

Recenzii (45)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
45 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (45)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )
Toate
Utile
Gatite
Ralu Demsa (*)(*)(*)(*)(*)
Ralu Demsa
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar pasionat  |  acum un an

Foarte bun

NOTA 10
0
0 comentarii
Lili (*)(*)(*)(*)(*)
Lili
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar pasionat  |  acum un an

delicios

0
0 comentarii
Crissy (*)(*)(*)(*)(*)
Crissy
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Chef  |  acum un an

delicios

0
0 comentarii
Oana (*)(*)(*)(*)(*)
Oana
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Delicioasa!

De dieta!😂
0
0 comentarii
Dulciuri cu Georgiana (*)(*)(*)(*)(*)
Dulciuri cu Georgiana
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Chef  |  acum un an

Buna rau!

0
0 comentarii
Mihalache (*)(*)(*)(*)(*)
Mihalache
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Arata exact pe gustul meu!

0
0 comentarii
Maryana (*)(*)(*)(*)(*)
Maryana
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Apetisant!!!

0
0 comentarii
Alexandra (*)(*)(*)(*)(*)
Alexandra
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Bun de tot!

0
0 comentarii
Diana (*)(*)(*)(*)(*)
Diana
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Gustos

Am preparat si eu aceasta reteta, foarte gustoasa
0
0 comentarii
Titu (*)(*)(*)(*)(*)
Titu
(*)(*)(*)(*)(*)
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Yummy, ce bun

0
0 comentarii

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.