Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Custard de vanilie, cu zmeura si fistic

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Custard de vanilie, cu zmeura si fistic
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Custard de vanilie, cu zmeura si fistic

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Crema fina, matasoasa, pe baza de galbenus de ou, lapte si amidon, aromata cu vanilie. Servita cu zmeura si fistic, este transformata intr-un desert aspectuos, unde texturile si aromele se imbina perfect.

Custard de vanilie, cu zmeura si fistic

(*)(*)(*)(*)(*) ( 5 )

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Crema fina, matasoasa, pe baza de galbenus de ou, lapte si amidon, aromata cu vanilie. Servita cu zmeura si fistic, este transformata intr-un desert aspectuos, unde texturile si aromele se imbina perfect.

Ingrediente

Portii:
Custard
  • 500 ml lapte
  • 90 gr zahar
  • 18 gr amidon alimentar
  • praf de sare
  • 8 buc oua
  • 2 lingurite pasta de vanilie
  • 1lapte
    500 ml
  • 2zahar
    90 gr
  • 3amidon alimentar
    18 gr
  • 4sare
    praf de
  • 5oua
    8 buc
  • 6pasta de vanilie
    2 lingurite
Decor
  • 125 gr zmeura
  • 40 gr fistic crud
  • 1zmeura
    125 gr
  • 2fistic crud
    40 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Plita electrica cu inductie, 1800W - Princess
420 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Lingura desert, inox "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel 20 cm, inox - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Separator galbenus - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1 - OXO
21 leiÎn stoc
Cutter coaja oua, inox - Westmark
48 leiÎn stoc

Recenzii (5)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (5)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 05:07
Delicioasa
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 12:43
Ce bine arata! Aromele mele preferate!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 09:09
Custard de vanilie
Zmeura si fistic...ce arome minunate ! Asa de frumos arata ca mi-ar fi mila sa bag lingurita in cupa.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 04:46
Ce bine arata!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 11:47
Un desert deosebit!
Aromele alese merg de minune impreuna, o sa incerc cat mai curand! Arata superb!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.