Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chicken Francese (Pui in stil francez)

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Chicken Francese (Pui in stil francez)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chicken Francese (Pui in stil francez)

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Felii subtiri din piept de pui, trecute printr-un amestec de oua, parmezan si patrunjel, rumenite in unt si servite cu un sos din vin, supa de carne, usturoi si unt. Un preparat savuros care se poate servi alaturi de o garnitura de fasole verde sotata.

Chicken Francese (Pui in stil francez)

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

25 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Felii subtiri din piept de pui, trecute printr-un amestec de oua, parmezan si patrunjel, rumenite in unt si servite cu un sos din vin, supa de carne, usturoi si unt. Un preparat savuros care se poate servi alaturi de o garnitura de fasole verde sotata.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 10 gr frunze de patrunjel
  • 50 gr parmezan
  • 30 ml ulei
  • 50 gr unt
  • 2 buc piept de pui dezosat
  • 30 gr faina
  • 125 ml vin alb
  • 225 ml supa de carne
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 buc lamai
  • 1oua
    2 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper negru macinat
    dupa gust
  • 4frunze de patrunjel
    10 gr
  • 5parmezan
    50 gr
  • 6ulei
    30 ml
  • 7unt
    50 gr
  • 8piept de pui dezosat
    2 buc
  • 9faina
    30 gr
  • 10vin alb
    125 ml
  • 11supa de carne
    225 ml
  • 12usturoi
    1 catel
  • 13lamai
    0.5 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/690d5f64-8f0f-4018-b0f6-efc7fcad1bc5.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 12:39
Fricasse de pui  |  Reteta gatita
Fricassee-ul este o carne prajita care se face foarte simplu si este deosebit de gustoasa.Foarte frageda si savuroasa ! Eu stiu reteta cu putina smantana pusa in sos...dar stii tu zicala cu bordeiele...
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 10:12
Excelent!
Ce arome placute, musai sa incerc si eu! Arata foarte bine!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.