Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui a la Provence (Pui provensal)

(2)
chef profile img

food therapy

1703 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui a la Provence (Pui provensal)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui a la Provence (Pui provensal)

(2)
chef profile img

food therapy

1703 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

25 minute

Timp preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pui a la Provence este un preparat clasic frantuzesc. Bucatile de piept de pui condimentate cu cimbru si rumenite in unt si ulei, sunt invelite intr-un sos cremos de rosii, vin, usturoi, ansoa si masline, combinand delicios aromele provensale.

Pui a la Provence (Pui provensal)

( 2 )
decembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pui a la Provence este un preparat clasic frantuzesc. Bucatile de piept de pui condimentate cu cimbru si rumenite in unt si ulei, sunt invelite intr-un sos cremos de rosii, vin, usturoi, ansoa si masline, combinand delicios aromele provensale.
decembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 650 gr piept de pui
  • 0.5 lingurita cimbru uscat
  • 60 gr unt
  • 20 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 4 buc file de ansoa
  • 125 ml vin alb demisec
  • 225 ml supa de carne
  • 225 ml sos de rosii passata
  • 80 gr masline negre
  • 5 gr patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1piept de pui
    650 gr
  • 2cimbru uscat
    0.5 lingurita
  • 3unt
    60 gr
  • 4ulei
    20 ml
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6file de ansoa
    4 buc
  • 7vin alb demisec
    125 ml
  • 8supa de carne
    225 ml
  • 9sos de rosii passata
    225 ml
  • 10masline negre
    80 gr
  • 11patrunjel
    5 gr
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

produse recomandate

Dispozitiv scos samburi - Westmark
265 leiÎn stoc
Tigaie fonta 26 cm, Black - Staub
645 leiÎn stoc
Tigaie 28 cm/4 l "Apollo", inox - Demeyere
790 leiÎn stoc
Lingura bambus, 30 cm - Zokura
16 leiÎn stoc
Lingura 31 cm, lemn de fag - OXO
34 leiÎn stoc
Set 3 linguri de lemn - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Decantor vin "Splendour", 1,3 l - Krosno
69 leiÎn stoc
Decantor pentru vin "Ibis" 750 ml - Peugeot
235 leiÎn stoc
Suport sticla vin - Peugeot
125 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
2 recenzii
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
TheJoyOfCooking
TheJoyOfCooking
 | gatesc.co Master Chef  |  acum 13 zile

Ce combinatie!!

Ce alaturare de ingrediente de-a dreptul delicioasa!! Offf, ce-as manca si eu! Las' ca fac si eu, pai da :D
0
1 comentarii
Sidy
Sidy
 | gatesc.co Chef  |  acum 13 zile

Doamne ce arome.... rosii, vin, usturoi, ansoa si masline ! Un deliciu...papilele mele gustative, radiaza !

0
1 comentarii