Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui a la Provence (Pui provensal)

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

food therapy

2354 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui a la Provence (Pui provensal)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui a la Provence (Pui provensal)

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

food therapy

2354 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Pui a la Provence este un preparat clasic frantuzesc. Bucatile de piept de pui condimentate cu cimbru si rumenite in unt si ulei, sunt invelite intr-un sos cremos de rosii, vin, usturoi, ansoa si masline, combinand delicios aromele provensale.

Pui a la Provence (Pui provensal)

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pui a la Provence este un preparat clasic frantuzesc. Bucatile de piept de pui condimentate cu cimbru si rumenite in unt si ulei, sunt invelite intr-un sos cremos de rosii, vin, usturoi, ansoa si masline, combinand delicios aromele provensale.

Ingrediente

Portii:
  • 650 gr piept de pui
  • 0.5 lingurita cimbru uscat
  • 60 gr unt
  • 20 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 4 buc file de ansoa
  • 125 ml vin alb demisec
  • 225 ml supa de carne
  • 225 ml sos de rosii passata
  • 80 gr masline negre
  • 5 gr patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1piept de pui
    650 gr
  • 2cimbru uscat
    0.5 lingurita
  • 3unt
    60 gr
  • 4ulei
    20 ml
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6file de ansoa
    4 buc
  • 7vin alb demisec
    125 ml
  • 8supa de carne
    225 ml
  • 9sos de rosii passata
    225 ml
  • 10masline negre
    80 gr
  • 11patrunjel
    5 gr
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Laurentiu
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 23, 11:18
Excelenta!
Super hit!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 09:06
Ce combinatie!!
Ce alaturare de ingrediente de-a dreptul delicioasa!! Offf, ce-as manca si eu! Las' ca fac si eu, pai da :D
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 02:01
Doamne ce arome.... rosii, vin, usturoi, ansoa si masline ! Un deliciu...papilele mele gustative, radiaza !
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.