Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Carne de caprioara, la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

learning to cook

328 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Carne de caprioara, la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Carne de caprioara, la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

learning to cook

328 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Am primit o bucata de carne de caprioara si tare incantata am fost, deoarece nu mai mancasem de ani buni.

Carne de caprioara, la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

learning to cook
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am primit o bucata de carne de caprioara si tare incantata am fost, deoarece nu mai mancasem de ani buni.

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 kg carne de caprioara
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 6 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 0.5 lingurita piper
  • 0.5 lingurita boia
  • 0.5 lingurita cimbru
  • 0.5 lingurita rozmarin
  • 0.5 lingurita ienibahar
  • 1 dupa gust sare
  • 2 buc foi de dafin
  • 350 ml bere
  • 1carne de caprioara
    1.5 kg
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3morcovi
    2 buc
  • 4usturoi
    6 catei
  • 5ulei
    2 linguri
  • 6piper
    0.5 lingurita
  • 7boia
    0.5 lingurita
  • 8cimbru
    0.5 lingurita
  • 9rozmarin
    0.5 lingurita
  • 10ienibahar
    0.5 lingurita
  • 11sare
    1 dupa gust
  • 12foi de dafin
    2 buc
  • 13bere
    350 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm 4000FC - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese - Zokura
495 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese, otel german - Zokura
695 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
MARIA ANA
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 10:04
🤩
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 02:06
Uf, ce bunatate!
Ce pofta mi-ai facut, arata nemaipomenit!
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.