Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Copanele de pui in crusta de pesmet si parmezan

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (3)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Copanele de pui in crusta de pesmet si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Copanele de pui in crusta de pesmet si parmezan

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (3)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Airfryer , Carne

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Daca tot sunt in teste cu minunata friteuza cu aer cald, azi am preparat aceste delicioase Copanele de pui in crusta de pesmet si parmezan. Foarte bune au iesit asa crocante la exterior si usor suculente la interior! Si nu am pus niciun strop de ulei, sau alta grasime, iar timpul a fost mult mai scurt decat daca le-as fi preparat la cuptor si, implicit, consumul mult mai mic.

Copanele de pui in crusta de pesmet si parmezan

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( 3 )
Categorii:  Airfryer , Carne

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Airfryer , Carne
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Daca tot sunt in teste cu minunata friteuza cu aer cald, azi am preparat aceste delicioase Copanele de pui in crusta de pesmet si parmezan. Foarte bune au iesit asa crocante la exterior si usor suculente la interior! Si nu am pus niciun strop de ulei, sau alta grasime, iar timpul a fost mult mai scurt decat daca le-as fi preparat la cuptor si, implicit, consumul mult mai mic.

Ingrediente

Portii:
copane
  • 8 buc copane de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 buc oua
  • 150 gr faina
  • 150 gr pesmet
  • 100 gr parmezan
  • 1copane de pui
    8 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4oua
    2 buc
  • 5faina
    150 gr
  • 6pesmet
    150 gr
  • 7parmezan
    100 gr
sos
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 gr iaurt de baut
  • 150 gr crema de branza
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1usturoi
    10 catei
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3ulei de masline
    1 lingura
  • 4iaurt de baut
    200 gr
  • 5crema de branza
    150 gr
  • 6patrunjel
    0.5 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, marmura, 10 cm - Westmark
152 leiÎn stoc
Set oale inox, 9 piese, "TWIN Classic" - Zwilling
1340 leiÎn stoc
Set oale inox, 8 piese - Zokura
485 leiÎn stoc
Set oale inox, 10 piese - Zokura
690 leiÎn stoc
Set boluri 4 piese "Smart Space" - Kitchen Craft
198 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/b090e842-fbb3-4aae-ad30-4cd6a754baac.jpg
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (3)

5.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
3 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (3)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Antonela
Bucatar amator
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
feb. 22, 10:02
Delicioase si mai sanatoase preparate in acest mod!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ady_U
Bucatar amator
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
feb. 22, 10:36
Crocante si delicioase
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
ian. 22, 09:14
Copane de pui la Air Fryer  |  Reteta gatita
Si eu sunt tare multumita ca acum pot sa "prajesc" pulpele fara nici un strop de ulei... Minunat arata si sosul tau ma incanta, trebuie incercat. Eu am dezosat pulpele...
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.