Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Copanele si piept de pui in sos bechamel picant
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru ca ne plac mult sosurile albe, dar si friptura de pui, le-am combinat intr-un preparat delicios si greu de refuzat: Copanele si piept de pui in sos bechamel picant. Evit sa prepar des astfel de sosuri, pentru ca sunt foarte calorice, dar odata la 2-3 saptamani simtim nevoia sa ne rasfatam cu ele. Sunt foarte gustoase si se combina perfect cu carnea de pui, cu ciupercile, sau cu diverse ingrediente.

Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca ne plac mult sosurile albe, dar si friptura de pui, le-am combinat intr-un preparat delicios si greu de refuzat: Copanele si piept de pui in sos bechamel picant. Evit sa prepar des astfel de sosuri, pentru ca sunt foarte calorice, dar odata la 2-3 saptamani simtim nevoia sa ne rasfatam cu ele. Sunt foarte gustoase si se combina perfect cu carnea de pui, cu ciupercile, sau cu diverse ingrediente.

Ingrediente

Portii:
copanele
  • 750 gr copane de pui
  • 450 gr piept de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust boia dulce
  • 1copane de pui
    750 gr
  • 2piept de pui
    450 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5boia dulce
    dupa gust
sos
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina
  • 750 gr lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper alb
  • dupa gust nucsoara
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1unt
    100 gr
  • 2faina
    100 gr
  • 3lapte
    750 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper alb
    dupa gust
  • 6nucsoara
    dupa gust
  • 7usturoi
    2 catei
  • 8patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 9 piese, "TWIN Classic" - Zwilling
1340 leiÎn stoc
Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Friteuza, 3L, 3200W, "Superior" - Princess
565 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 30 cm - Kitchen Craft
215 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 32 cm - AMT Gastroguss
390 leiÎn stoc
Presa usturoi GarlicMachine - Chef'n
65 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.