Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Risotto cu muschi de porc si salvie

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

food therapy

2353 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Risotto cu muschi de porc si salvie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Risotto cu muschi de porc si salvie

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

food therapy

2353 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Primul pas in construirea straturilor de arome incepe cu marinarea muschiului de porc in otet de vin rosu, care ajuta carnea sa ramana frageda si zemoasa si totodata aroma sa echilibreaza gustul bogat al preparatului final. Ceapa rosie calita, bucatile de carne rumenite, vinul, salvia, untul si branza Pecorino, fac din orez un preparat complex cu o cremozitate si un gust deosebit.

Risotto cu muschi de porc si salvie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Primul pas in construirea straturilor de arome incepe cu marinarea muschiului de porc in otet de vin rosu, care ajuta carnea sa ramana frageda si zemoasa si totodata aroma sa echilibreaza gustul bogat al preparatului final. Ceapa rosie calita, bucatile de carne rumenite, vinul, salvia, untul si branza Pecorino, fac din orez un preparat complex cu o cremozitate si un gust deosebit.

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr muschi de porc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 50 ml otet de vin rosu
  • 15 ml ulei
  • 1 buc ceapa rosie
  • 200 gr orez Carnaroli
  • 100 ml vin alb
  • 950 ml supa de carne
  • 5 gr salvie
  • 25 gr unt
  • 40 gr branza Pecorino
  • 1muschi de porc
    300 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper negru macinat
    dupa gust
  • 4otet de vin rosu
    50 ml
  • 5ulei
    15 ml
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7orez Carnaroli
    200 gr
  • 8vin alb
    100 ml
  • 9supa de carne
    950 ml
  • 10salvie
    5 gr
  • 11unt
    25 gr
  • 12branza Pecorino
    40 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Gatesc cu spor
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 09:06
Ma inspira retete dvs. Imi fac curaj sa pun prima reteta
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Idei de retete
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 09:08
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 04:33
Muschi de porc
Mamaaaaa ce arome ! Te lingi pe degete...am trecut reteta la "De facut" !
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 12:26
Ce frumos arata!
Ce arome deosebite, cred ca fost tare tare bun!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.