Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cozonac de post cu suc de portocale si glazura de cacao

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cozonac de post cu suc de portocale si glazura de cacao
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cozonac de post cu suc de portocale si glazura de cacao

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Nu a iesit el foarte pufos, dar a iesit tare gustos si aromat, acest cozonac de post cu suc de portocale si glazura de cacao. M-am gandit sa-l glazurez pentru ca arata urat asa chel, neuns cu nimic, parca n-avea luciu. Mergea sa presar si ceva nuca, dar am pus destula la interior si la cat este de scumpa la momentul actual, am renuntat la ea.

Cozonac de post cu suc de portocale si glazura de cacao

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

2 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Nu a iesit el foarte pufos, dar a iesit tare gustos si aromat, acest cozonac de post cu suc de portocale si glazura de cacao. M-am gandit sa-l glazurez pentru ca arata urat asa chel, neuns cu nimic, parca n-avea luciu. Mergea sa presar si ceva nuca, dar am pus destula la interior si la cat este de scumpa la momentul actual, am renuntat la ea.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 300 ml suc de portocale
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 30 gr zahar vanilat
  • 2 lingurite esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • 650 gr faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • 1suc de portocale
    300 ml
  • 2ulei
    100 ml
  • 3zahar
    100 gr
  • 4zahar vanilat
    30 gr
  • 5esenta de portocale
    2 lingurite
  • 6sare
    1 praf de
  • 7faina
    650 gr
  • 8drojdie uscata
    7 gr
umplutura si glazura de cacao
  • 50 gr cacao
  • 150 gr nuci
  • 150 gr zahar
  • 0.5 lingurita ulei
  • 50 ml apa
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1cacao
    50 gr
  • 2nuci
    150 gr
  • 3zahar
    150 gr
  • 4ulei
    0.5 lingurita
  • 5apa
    50 ml
  • 6esenta de rom
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mixer cu bol 4.3L, Classic, White - KitchenAid
2690 leiÎn stoc
Spargator de nuci, zinc, 15,5 cm - Zokura
32 leiÎn stoc
Spargator de nuci, aluminiu, 18 cm - Zokura
24 leiÎn stoc
Masina pentru razuit "Almondo" - Westmark
179 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/71dd45e0-f53d-4434-a0c4-6752d76c319f.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Daia gătește!
Mini Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Daia gătește!
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 23, 09:31
Bună  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.