Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulada din carne tocata, umpluta

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Rulada din carne tocata, umpluta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulada din carne tocata, umpluta

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Aceasta rulada este un fel de chiftea uriasa umpluta, o nebunie de arome, foarte gustoasa, aspectuoasa si usor de preparat, iar ingredientele sunt putine si la indemana tuturor. Arata minunat pe platou si atrage imediat privirile pofticioase, iar daca se raceste se poate folosi drept aperitiv. Compozitia de carne tocata din acesta rulada este exact ca cea pe care o facem pentru chiftelele simple si se poate umple cu ce avem prin frigider, sau ce ne place mai mult.

Rulada din carne tocata, umpluta

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Aceasta rulada este un fel de chiftea uriasa umpluta, o nebunie de arome, foarte gustoasa, aspectuoasa si usor de preparat, iar ingredientele sunt putine si la indemana tuturor. Arata minunat pe platou si atrage imediat privirile pofticioase, iar daca se raceste se poate folosi drept aperitiv. Compozitia de carne tocata din acesta rulada este exact ca cea pe care o facem pentru chiftelele simple si se poate umple cu ce avem prin frigider, sau ce ne place mai mult.

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr carne tocata
  • 100 gr cascaval
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc castraveti murati
  • 5 buc oua
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 0.5 lingurita cimbru
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1carne tocata
    700 gr
  • 2cascaval
    100 gr
  • 3ardei gras
    1 buc
  • 4castraveti murati
    1 buc
  • 5oua
    5 buc
  • 6frunze de patrunjel
    1 legatura
  • 7usturoi
    4 catei
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper macinat
    dupa gust
  • 10cimbru
    0.5 lingurita
  • 11chimen macinat
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Folie de aluminiu 7,5 m - Sano
11 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Fierbator automat pentru oua, 600W - Cuisinart
290 leiÎn stoc
Fierbator pentru 8 oua, 800W - Adler
155 leiÎn stoc
Fierbator pentru 7 oua, 360W - Unold
120 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Masina de tocat carne marimea 8 - Zokura
125 leiÎn stoc
Cutit Nakiri, 17cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
530 leiÎn stoc
Cutit pentru decojit, 10cm, "Now S" - Zwilling
120 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 17 cm 5000FCD - Miyabi
1390 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 04:40
Tare buna! Sarbatori Fericite!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 09:06
O rulada festiva
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.