Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de porc cu cimbru si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura de porc cu cimbru si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de porc cu cimbru si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pot spune despre aceasta friptura de porc cu cimbru si usturoi ca a iesit atat de frageda incat se desface in franjuri si firicele. Si este gustoasa si foarte aromata de la cimbru si usturoi. Am folosit pentru aceasta friptura de porc cu cimbru si usturoi, pulpa de porc usor impanata cu grasime. Cel mai mult pentru friptura de porc ne plac coastele si muschiuletul, apoi cotletul. Insa gatita cum trebuie si pulpa de porc iese frageda si gustoasa. Am preparat carnea mai intai la tigaie pana s-a sigilat, apoi am continuat-o la cuptor. Este perfecta langa orice garnitura, langa o salata fresh, sau una de muraturi.

Friptura de porc cu cimbru si usturoi

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pot spune despre aceasta friptura de porc cu cimbru si usturoi ca a iesit atat de frageda incat se desface in franjuri si firicele. Si este gustoasa si foarte aromata de la cimbru si usturoi. Am folosit pentru aceasta friptura de porc cu cimbru si usturoi, pulpa de porc usor impanata cu grasime. Cel mai mult pentru friptura de porc ne plac coastele si muschiuletul, apoi cotletul. Insa gatita cum trebuie si pulpa de porc iese frageda si gustoasa. Am preparat carnea mai intai la tigaie pana s-a sigilat, apoi am continuat-o la cuptor. Este perfecta langa orice garnitura, langa o salata fresh, sau una de muraturi.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 250 gr sunca afumata
  • dupa gust sare
  • dupa gust boia afumata dulce
  • 6 catei usturoi
  • 3 crengute de cimbru uscat
  • 3 linguri ulei
  • dupa gust piper
  • 1pulpa de porc
    1 kg
  • 2sunca afumata
    250 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4boia afumata dulce
    dupa gust
  • 5usturoi
    6 catei
  • 6cimbru uscat
    3 crengute de
  • 7ulei
    3 linguri
  • 8piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.