Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ceafa si cotlet cu cascaval, la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Ceafa si cotlet cu cascaval, la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ceafa si cotlet cu cascaval, la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Sau "Carne in stil frantuzesc", este o buna inlocuire a clasicelor snitele de sarbatori - se prepara mult mai repede si este foarte gustoasa. Carnea aceasta este zemoasa, crusta de cartofi si branza este rumena la suprafata si cremoasa la interior, iar smantana rece si cascavalul, completeaza perfect acest fel gustos de mancare. Langa ele merg bine muraturi sau salate asortate de sezon.

Ceafa si cotlet cu cascaval, la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

15 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Sau "Carne in stil frantuzesc", este o buna inlocuire a clasicelor snitele de sarbatori - se prepara mult mai repede si este foarte gustoasa. Carnea aceasta este zemoasa, crusta de cartofi si branza este rumena la suprafata si cremoasa la interior, iar smantana rece si cascavalul, completeaza perfect acest fel gustos de mancare. Langa ele merg bine muraturi sau salate asortate de sezon.

Ingrediente

Portii:
  • 4 felii ceafa de porc
  • 4 felii cotlet de porc
  • 3 buc cartofi
  • 2 buc oua
  • 200 gr cascaval
  • 250 ml smantana
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust nucsoara
  • dupa gust chimen
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1 catel usturoi
  • 200 gr branza Ricotta
  • 2 linguri parmezan
  • 1ceafa de porc
    4 felii
  • 2cotlet de porc
    4 felii
  • 3cartofi
    3 buc
  • 4oua
    2 buc
  • 5cascaval
    200 gr
  • 6smantana
    250 ml
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9nucsoara
    dupa gust
  • 10chimen
    dupa gust
  • 11patrunjel
    0.5 legatura
  • 12usturoi
    1 catel
  • 13branza Ricotta
    200 gr
  • 14parmezan
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Maria Udrea
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 22, 04:25
Pe gustul meu!
Am trecut rețeta în lista de favorite pentru a o testa cât mai curând.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.