Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chiftelute in sos de legume coapte

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Chiftelute in sos de legume coapte
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chiftelute in sos de legume coapte

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

50 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Chiftelute din carne de porc, condimentate cu coriandru si ienibahar si servite intr-un sos dulce acrisor din radacinoase coapte si sos de rosii.

Chiftelute in sos de legume coapte

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

50 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Chiftelute din carne de porc, condimentate cu coriandru si ienibahar si servite intr-un sos dulce acrisor din radacinoase coapte si sos de rosii.

Ingrediente

Portii:
chiftelute
  • 1 kg ceafa de porc
  • 300 gr piept de porc
  • 3 buc ceapa rosie
  • 1 buc oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita coriandru boabe
  • 1 lingurita ienibahar boabe
  • 1 lingurita piper mozaic boabe
  • dupa gust sare
  • 3 linguri ulei
  • 1ceafa de porc
    1 kg
  • 2piept de porc
    300 gr
  • 3ceapa rosie
    3 buc
  • 4oua
    1 buc
  • 5pesmet
    2 linguri
  • 6patrunjel
    1 legatura
  • 7coriandru boabe
    1 lingurita
  • 8ienibahar boabe
    1 lingurita
  • 9piper mozaic boabe
    1 lingurita
  • 10sare
    dupa gust
  • 11ulei
    3 linguri
SOS
  • 2 buc cartof dulce
  • 4 buc morcovi
  • 4 buc radacina de pastarnac
  • 800 ml sos de rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • 5 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1cartof dulce
    2 buc
  • 2morcovi
    4 buc
  • 3radacina de pastarnac
    4 buc
  • 4sos de rosii
    800 ml
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6marar
    1 legatura
  • 7ulei
    5 linguri
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
extra
  • 200 ml ulei
  • 1ulei
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, 12 cm, granit - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, silicon, Rosu - OXO
58 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Taupe - Tiseco
26 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.