Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Spaghete cu castraveti, surimi si sos alb

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mimmi

417 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Spaghete cu castraveti, surimi si sos alb
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Spaghete cu castraveti, surimi si sos alb

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mimmi

417 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

O idee de pranz, gustoasa si satioasa.

Spaghete cu castraveti, surimi si sos alb

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

O idee de pranz, gustoasa si satioasa.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr surimi
  • 400 gr paste spaghete
  • 200 gr castraveti
  • dupa gust busuioc uscat
  • dupa gust sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 1 l apa
  • 1surimi
    200 gr
  • 2paste spaghete
    400 gr
  • 3castraveti
    200 gr
  • 4busuioc uscat
    dupa gust
  • 5sare
    dupa gust
  • 6ulei
    1 lingura
  • 7unt
    1 lingura
  • 8faina
    2 linguri
  • 9smantana
    3 linguri
  • 10apa
    1 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.