Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Taitei vermicelli cu legume si piept de pui

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

900 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Taitei vermicelli cu legume si piept de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Taitei vermicelli cu legume si piept de pui

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

900 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Taitei vermicelli cu mix de legume chinezesti si piept de pui aromatizat in unt cu usturoi, sos de soia, sos Piri-Piri si sos de rosii. Final touch cu parmezan si patrunjel pentru un gust delicios. Un preparat rapid si cu putine calorii, care inlocuieste cu succes pastele hipercalorice.

Taitei vermicelli cu legume si piept de pui

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Taitei vermicelli cu mix de legume chinezesti si piept de pui aromatizat in unt cu usturoi, sos de soia, sos Piri-Piri si sos de rosii. Final touch cu parmezan si patrunjel pentru un gust delicios. Un preparat rapid si cu putine calorii, care inlocuieste cu succes pastele hipercalorice.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr taitei Vermicelli
  • 1 buc piept de pui
  • 200 gr legume chinezesti congelate
  • 100 gr unt
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 0.5 lingurita oregano
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml sos de rosii
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita sos Piri-Piri
  • 50 gr parmezan
  • dupa gust patrunjel
  • 1taitei Vermicelli
    200 gr
  • 2piept de pui
    1 buc
  • 3legume chinezesti congelate
    200 gr
  • 4unt
    100 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    0.5 lingurita
  • 7oregano
    0.5 lingurita
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9sos de rosii
    100 ml
  • 10sos de soia
    1 lingurita
  • 11sos Piri-Piri
    1 lingurita
  • 12parmezan
    50 gr
  • 13patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, fonta, 30cm, Grenadine - Staub
990 leiÎn stoc
Sita aburi, sticla, 20 cm - AMT Gastroguss
140 leiÎn stoc
Sita chiuveta, inox, 11,5 cm - Zokura
22 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 5 piese - Zwilling
180 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 10 piese - Zwilling
260 leiÎn stoc
Dozator sos, plastic, 350 ml - OXO
25 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.