Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Snitele de vitel in crusta de pesmet si parmezan cu garnitura de fasole verde si sparanghel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Snitele de vitel in crusta de pesmet si parmezan cu garnitura de fasole verde si sparanghel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Snitele de vitel in crusta de pesmet si parmezan cu garnitura de fasole verde si sparanghel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Snitele crocante de vitel in crusta de pesmet si parmezan, servite cu garnitura de fasole verde si sparanghel, trase la tigaie in unt cu usturoi. Un preparat delicios si satios. Pe noi ne-a cucerit!

Snitele de vitel in crusta de pesmet si parmezan cu garnitura de fasole verde si sparanghel

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Party , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Snitele crocante de vitel in crusta de pesmet si parmezan, servite cu garnitura de fasole verde si sparanghel, trase la tigaie in unt cu usturoi. Un preparat delicios si satios. Pe noi ne-a cucerit!

Ingrediente

Portii:
snitele
  • 600 gr muschi de vitel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 3 buc oua
  • 100 gr faina
  • 0.5 lingurita boia
  • 0.5 lingurita fulgi de chilli
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingura mustar
  • 60 ml apa
  • 300 ml ulei
  • 1muschi de vitel
    600 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4oua
    3 buc
  • 5faina
    100 gr
  • 6boia
    0.5 lingurita
  • 7fulgi de chilli
    0.5 lingurita
  • 8oregano
    1 lingurita
  • 9busuioc uscat
    1 lingurita
  • 10cimbru uscat
    1 lingurita
  • 11mustar
    1 lingura
  • 12apa
    60 ml
  • 13ulei
    300 ml
crusta
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • 50 gr parmezan
  • 1 lingura oregano
  • 1faina
    100 gr
  • 2pesmet
    100 gr
  • 3parmezan
    50 gr
  • 4oregano
    1 lingura
garnitura
  • 500 gr fasole verde congelata
  • 500 gr sparanghel
  • 100 gr unt
  • dupa gust sare
  • 4 catei usturoi
  • 1fasole verde congelata
    500 gr
  • 2sparanghel
    500 gr
  • 3unt
    100 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5usturoi
    4 catei

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, fonta, 30cm, Grenadine - Staub
990 leiÎn stoc
Sita aburi, sticla, 20 cm - AMT Gastroguss
140 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
215 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
155 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm 4000FC - Miyabi
940 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.