Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu crema de ciocolata alba si de afine

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu crema de ciocolata alba si de afine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu crema de ciocolata alba si de afine

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cu crema de ciocolata alba in doua arome, usor dulce, crema de afine usor acrisoara si glazura de ciocolata amaruie, cred ca am impacat toate gusturile.

Tort cu crema de ciocolata alba si de afine

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cu crema de ciocolata alba in doua arome, usor dulce, crema de afine usor acrisoara si glazura de ciocolata amaruie, cred ca am impacat toate gusturile.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat de tort cu cacao (20 cm)
  • 6 buc oua
  • 150 gr zahar pudra
  • 50 ml ulei
  • 30 gr cacao
  • 175 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 lingurite esenta de cafea
  • 1oua
    6 buc
  • 2zahar pudra
    150 gr
  • 3ulei
    50 ml
  • 4cacao
    30 gr
  • 5faina
    175 gr
  • 6sare
    1 praf de
  • 7zeama de lamaie
    1 lingura
  • 8esenta de cafea
    2 lingurite
Pentru sirop
  • 450 ml apa
  • 50 gr zahar
  • 2 lingurite esenta de cafea
  • 1apa
    450 ml
  • 2zahar
    50 gr
  • 3esenta de cafea
    2 lingurite
Pentru crema de afine
  • 250 gr afine
  • 50 gr zahar
  • 30 ml apa
  • 200 gr frisca lichida
  • 1afine
    250 gr
  • 2zahar
    50 gr
  • 3apa
    30 ml
  • 4frisca lichida
    200 gr
Pentru crema de ciocolata alba
  • 400 gr ciocolata alba
  • 300 ml frisca lichida
  • 2 lingurite esenta de lamaie
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 5 gr gelatina
  • 1ciocolata alba
    400 gr
  • 2frisca lichida
    300 ml
  • 3esenta de lamaie
    2 lingurite
  • 4branza Mascarpone
    250 gr
  • 5gelatina
    5 gr
Pentru glazura
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 25 gr unt
  • 1 lingurita lapte
  • 1ciocolata amaruie
    200 gr
  • 2unt
    25 gr
  • 3lapte
    1 lingurita
Pentru decor
  • 10 buc frunze de menta
  • 30 buc afine
  • 20 buc figurine de ciocolata
  • 1frunze de menta
    10 buc
  • 2afine
    30 buc
  • 3figurine de ciocolata
    20 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.