Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu crema de ciocolata si dulceata de gutui

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu crema de ciocolata si dulceata de gutui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu crema de ciocolata si dulceata de gutui

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru prepararea acestui tort cu crema de ciocolata si dulceata de gutui, am avut folosit 12 albusuri congelate. Am preparat doua blaturi separate, unul cu nuca de cocos si celalalt cu nuca obisnuita.

Tort cu crema de ciocolata si dulceata de gutui

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru prepararea acestui tort cu crema de ciocolata si dulceata de gutui, am avut folosit 12 albusuri congelate. Am preparat doua blaturi separate, unul cu nuca de cocos si celalalt cu nuca obisnuita.

Ingrediente

Portii:
pentru blaturi
  • 12 buc albus de ou
  • 12 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 varf de cutit sare
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 100 gr nuci macinate
  • 1 lingura pesmet
  • 100 gr nuca de cocos
  • 1albus de ou
    12 buc
  • 2zahar pudra
    12 linguri
  • 3zeama de lamaie
    1 lingurita
  • 4sare
    1 varf de cutit
  • 5faina
    4 linguri
  • 6ulei
    4 linguri
  • 7nuci macinate
    100 gr
  • 8pesmet
    1 lingura
  • 9nuca de cocos
    100 gr
pentru sirop
  • 500 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • 8 ml esenta de vanilie
  • 1apa
    500 ml
  • 2zahar
    2 linguri
  • 3esenta de vanilie
    8 ml
Pentru crema
  • 200 ml frisca lichida
  • 175 gr ciocolata amaruie
  • 300 gr ciocolata amaruie
  • 1 varf de cutit sare
  • 5 gr gelatina
  • 300 gr dulceata de gutui
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2ciocolata amaruie
    175 gr
  • 3ciocolata amaruie
    300 gr
  • 4sare
    1 varf de cutit
  • 5gelatina
    5 gr
  • 6dulceata de gutui
    300 gr
Pentru decor
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura nuci macinate
  • 26 gr ciocolata
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2smantana
    1 lingura
  • 3nuci macinate
    1 lingura
  • 4ciocolata
    26 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.