Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Zarzavat pentru ciorbe, la borcan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru reteta de fata folosesc absolut toate legumele pe care le adaug, de obicei, la orice ciorba. Mai adaug si ceva verdeata cum ar fi frunze de telina si patrunjel si, bineinteles, multe rosii. Cantitatea de rosii se pune aproximativ dubla, fata de cantitatea de legume si verdeturi la un loc. Cel putin eu asa pun. Iese o conserva foarte consistenta, ce combina multe gusturi si arome. In sezonul rece, doar desfacem borcanul si adaugam din continutul lui in ciorba de pe foc.

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru reteta de fata folosesc absolut toate legumele pe care le adaug, de obicei, la orice ciorba. Mai adaug si ceva verdeata cum ar fi frunze de telina si patrunjel si, bineinteles, multe rosii. Cantitatea de rosii se pune aproximativ dubla, fata de cantitatea de legume si verdeturi la un loc. Cel putin eu asa pun. Iese o conserva foarte consistenta, ce combina multe gusturi si arome. In sezonul rece, doar desfacem borcanul si adaugam din continutul lui in ciorba de pe foc.

Ingrediente

Portii:
  • 3 kg rosii
  • 1 kg morcovi
  • 400 gr telina
  • 300 gr radacina de patrunjel
  • 300 gr radacina de pastarnac
  • 500 gr ardei gras
  • 500 gr ardei kapia
  • 1 legatura frunze de telina
  • 2 legaturi patrunjel
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 1rosii
    3 kg
  • 2morcovi
    1 kg
  • 3telina
    400 gr
  • 4radacina de patrunjel
    300 gr
  • 5radacina de pastarnac
    300 gr
  • 6ardei gras
    500 gr
  • 7ardei kapia
    500 gr
  • 8frunze de telina
    1 legatura
  • 9patrunjel
    2 legaturi
  • 10sare grunjoasa
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.