Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Este prima data cand prepar zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume, de fapt este prima data cand folosesc acesti zucchini rotunzi si pot sa spun ca i-am indragit pe loc. Au un gust dulceag si se comporta foarte bine in timpul prepararii, in sensul ca raman fermi, chiar daca sunt foarte patrunsi.

Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Este prima data cand prepar zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume, de fapt este prima data cand folosesc acesti zucchini rotunzi si pot sa spun ca i-am indragit pe loc. Au un gust dulceag si se comporta foarte bine in timpul prepararii, in sensul ca raman fermi, chiar daca sunt foarte patrunsi.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc dovlecei rotunzi
  • 3 buc ardei gras
  • 750 gr carne tocata de vitel
  • 250 gr bacon afumat
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 120 gr orez
  • 400 gr pasta de rosii cu ardei kapia
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust ghimbir pudra
  • dupa gust cimbru
  • 15 buc frunze de busuioc
  • 2 buc foi de dafin
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita zahar brun
  • 15 dupa gust marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1.5 l apa
  • 2 buc oua
  • 1dovlecei rotunzi
    4 buc
  • 2ardei gras
    3 buc
  • 3carne tocata de vitel
    750 gr
  • 4bacon afumat
    250 gr
  • 5ulei de masline
    30 ml
  • 6ceapa
    2 buc
  • 7morcovi
    1 buc
  • 8radacina de patrunjel
    1 buc
  • 9orez
    120 gr
  • 10pasta de rosii cu ardei kapia
    400 gr
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust
  • 13ghimbir pudra
    dupa gust
  • 14cimbru
    dupa gust
  • 15frunze de busuioc
    15 buc
  • 16foi de dafin
    2 buc
  • 17usturoi
    6 catei
  • 18zahar brun
    1 lingurita
  • 19marar
    15 dupa gust
  • 20patrunjel
    1 legatura
  • 21apa
    1.5 l
  • 22oua
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.