Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Peste la aburi, cu sos Chimichurri

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

SuperPlate

457 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Peste la aburi, cu sos Chimichurri
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Peste la aburi, cu sos Chimichurri

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

SuperPlate

457 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Am combinat 3 bucatarii internationale intr-o reteta grozava. Papillotes de Poisson sau Peste in hartie de copt, gatit sanatos, la aburi. Am ales sa folosesc pastrav, pentru ca este pestele nostru preferat. Tehninca aceasta este una frantuzeasca. Am masat si introdus in crestaturi Sos Chimichurri, o revelatie pentru mine. Acest sos este argentinian. Am servit apoi cu orez prefiert si oua in sos de soia. Nu exista cuvinte pentru a descrie acest preparat.

Peste la aburi, cu sos Chimichurri

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

SuperPlate
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Am combinat 3 bucatarii internationale intr-o reteta grozava. Papillotes de Poisson sau Peste in hartie de copt, gatit sanatos, la aburi. Am ales sa folosesc pastrav, pentru ca este pestele nostru preferat. Tehninca aceasta este una frantuzeasca. Am masat si introdus in crestaturi Sos Chimichurri, o revelatie pentru mine. Acest sos este argentinian. Am servit apoi cu orez prefiert si oua in sos de soia. Nu exista cuvinte pentru a descrie acest preparat.

Ingrediente

Portii:
sos chimichurri
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura fulgi de ardei iute
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  • 3 catei usturoi
  • praf de sare
  • 1patrunjel
    1 legatura
  • 2fulgi de ardei iute
    1 lingura
  • 3coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 4suc de lamaie
    1 lingura
  • 5otet
    1 lingura
  • 6ulei de masline
    3 linguri
  • 7oregano
    1 lingurita
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9sare
    praf de
  • 2 buc peste pastrav eviscerat
  • dupa gust orez
  • 1peste pastrav eviscerat
    2 buc
  • 2orez
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 22, 09:09
Ce bine arata!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.