Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu aluat cu smantana si vin, umpluta cu branza dulce

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Placinta cu aluat cu smantana si vin, umpluta cu branza dulce
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu aluat cu smantana si vin, umpluta cu branza dulce

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O placinta cu aluat de casa cu smantana si vin, umpluta cu branza dulce, stafide, vanilie, coaja de lamaie si de mandarine. Un desert nepretentios, dar gustos.

Placinta cu aluat cu smantana si vin, umpluta cu branza dulce

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

20 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O placinta cu aluat de casa cu smantana si vin, umpluta cu branza dulce, stafide, vanilie, coaja de lamaie si de mandarine. Un desert nepretentios, dar gustos.

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat:
  • 250 gr margarina pentru prajituri
  • 50 ml vin alb
  • 100 ml apa minerala
  • 1 buc oua
  • 2 linguri smantana
  • 0.5 lingurita sare
  • 600 gr faina 550
  • 7 gr drojdie uscata
  • 1margarina pentru prajituri
    250 gr
  • 2vin alb
    50 ml
  • 3apa minerala
    100 ml
  • 4oua
    1 buc
  • 5smantana
    2 linguri
  • 6sare
    0.5 lingurita
  • 7faina 550
    600 gr
  • 8drojdie uscata
    7 gr
Pentru umplutura:
  • 600 gr branza dulce
  • 1 buc oua
  • dupa gust stafide
  • 7 gr zahar vanilat Bourbon
  • praf de sare
  • dupa gust coaja de lamaie
  • dupa gust coaja de citrice
  • 3 linguri zahar
  • 1branza dulce
    600 gr
  • 2oua
    1 buc
  • 3stafide
    dupa gust
  • 4zahar vanilat Bourbon
    7 gr
  • 5sare
    praf de
  • 6coaja de lamaie
    dupa gust
  • 7coaja de citrice
    dupa gust
  • 8zahar
    3 linguri
in plus:
  • 1 buc oua
  • dupa gust zahar pudra
  • 1oua
    1 buc
  • 2zahar pudra
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tava placinta, 28 cm, otel - Ballarini
38 leiÎn stoc
Rola aluat pentru pizza - Westmark
55 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Set 3 linguri de lemn - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Set 3 ustensile din lemn - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Invelitoare protectie tort - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/ba98b1cc-9f63-4b61-b53f-96d22ecea7d2.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 22, 10:51
Foarte buna!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:29
Placinta cu branza
Mmmm ce combinatie interesanta!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Good Food
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:42
Ce placinta faina!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.