Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu cafea si ciocolata alba

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu cafea si ciocolata alba
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu cafea si ciocolata alba

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Pentru aniversarea mamei am pregatit un tort cu blat de nuca, sirop cu fructe, crema de ciocolata si cafea, imbracat in frisca si crema ganache alba astfel incat sa arate ca un cos impletit cu trandafiri albi.

Tort cu cafea si ciocolata alba

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru aniversarea mamei am pregatit un tort cu blat de nuca, sirop cu fructe, crema de ciocolata si cafea, imbracat in frisca si crema ganache alba astfel incat sa arate ca un cos impletit cu trandafiri albi.

Ingrediente

Portii:
pentru blat avem nevoie de:
  • 5 buc oua
  • praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 7 linguri nuci macinate
  • 10 gr praf de copt
  • 1oua
    5 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3zahar
    4 linguri
  • 4faina
    2 linguri
  • 5nuci macinate
    7 linguri
  • 6praf de copt
    10 gr
pentru crema de ciocolata cu cafea:
  • 2 buc galbenus de ou
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 50 gr unt
  • 8 gr cafea solubila
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 3 linguri frisca
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2lapte
    300 ml
  • 3zahar
    2 linguri
  • 4faina
    2 linguri
  • 5unt
    50 gr
  • 6cafea solubila
    8 gr
  • 7ciocolata cu lapte
    50 gr
  • 8frisca
    3 linguri
pentru siropul de fructe avem nevoie de:
  • 300 ml apa
  • 200 ml vin alb
  • 2 linguri zahar
  • 1 buc mere
  • 1apa
    300 ml
  • 2vin alb
    200 ml
  • 3zahar
    2 linguri
  • 4mere
    1 buc
Pentur crema ganache alba:
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata alba
  • 1frisca lichida
    150 ml
  • 2ciocolata alba
    100 gr
pentru decor avem nevoie de:
  • 200 ml frisca lichida
  • dupa gust nuci
  • dupa gust zahar
  • 50 gr ciocolata alba
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2nuci
    dupa gust
  • 3zahar
    dupa gust
  • 4ciocolata alba
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 05:42
Superb!
Si ce trandafiri frumosi, cu aspect ca matasea!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 12:10
Tort cu cafea si ciocolata
Arata intr-un mare fel,felicitari!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.