Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Pulpe de pui Piccata

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpe de pui Piccata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui Piccata

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Puiul Piccata este un preparat italo-american din bucati de carne, trecute prin faina, rumenite in unt si ulei. Sucurile si bucatile caramelizate ramase de la carne, ciuperci si capere, la baza tigaii, sunt desprinse si incorporate in sosul din supa de carne, vin si lamaie care va acoperi apoi bucatile de carne.

Pulpe de pui Piccata

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Puiul Piccata este un preparat italo-american din bucati de carne, trecute prin faina, rumenite in unt si ulei. Sucurile si bucatile caramelizate ramase de la carne, ciuperci si capere, la baza tigaii, sunt desprinse si incorporate in sosul din supa de carne, vin si lamaie care va acoperi apoi bucatile de carne.

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr ciuperci Champignon
  • 650 gr pulpe de pui dezosate
  • 100 gr faina
  • 60 gr unt
  • 3 lingurite ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 120 ml supa de carne
  • 90 ml vin alb
  • 1 buc lamai
  • 35 gr capere
  • dupa gust patrunjel
  • 1ciuperci Champignon
    300 gr
  • 2pulpe de pui dezosate
    650 gr
  • 3faina
    100 gr
  • 4unt
    60 gr
  • 5ulei
    3 lingurite
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper macinat
    dupa gust
  • 8supa de carne
    120 ml
  • 9vin alb
    90 ml
  • 10lamai
    1 buc
  • 11capere
    35 gr
  • 12patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie cu capac, 30cm "Glaze", Rosu  - LAVA
379 leiÎn stoc
Cleste preparare si servire 33,2 cm - Westmark
23 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
29 leiÎn stoc
Tigaie adanca, aluminiu, 32 cm - AMT Gastroguss
390 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.