Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort negresa, glazurat cu visine de post

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

409 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort negresa, glazurat cu visine de post
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort negresa, glazurat cu visine de post

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

409 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Vegana

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Tort de post, gustos. Blat din negresa cu lapte de migdale, esenta de migdale si suc de visine. Insertii de visine din dulceata si glazura de cacao, de post. Un tort cu blat umed si aromat.

Tort negresa, glazurat cu visine de post

( )( )( )( )( ) ( 0 )
iunie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Vegana

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Vegana
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort de post, gustos. Blat din negresa cu lapte de migdale, esenta de migdale si suc de visine. Insertii de visine din dulceata si glazura de cacao, de post. Un tort cu blat umed si aromat.
iunie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
negresa
  • 420 gr faina
  • 250 ml lapte de migdale
  • 250 ml suc de visine
  • 250 gr zahar
  • 60 gr cacao
  • 3 linguri extract de lamaie
  • 2 lingurite bicarbonat de amoniu
  • 120 ml ulei
  • 2 ml esenta de migdale
  • 100 gr visine din dulceata
  • praf de sare
  • 1faina
    420 gr
  • 2lapte de migdale
    250 ml
  • 3suc de visine
    250 ml
  • 4zahar
    250 gr
  • 5cacao
    60 gr
  • 6extract de lamaie
    3 linguri
  • 7bicarbonat de amoniu
    2 lingurite
  • 8ulei
    120 ml
  • 9esenta de migdale
    2 ml
  • 10visine din dulceata
    100 gr
  • 11sare
    praf de
glazura
  • 3 linguri cacao
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • 1cacao
    3 linguri
  • 2zahar
    6 linguri
  • 3ulei
    3 linguri
  • 4apa
    6 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Tel inox, 23 cm - Westmark
30 leiÎn stoc
Ibric 800 ml, inox - Zokura
75 leiÎn stoc
Tava de copt, 20 cm, otel - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Forma de copt, 26cm, "Magic" - Pyrex
79 leiÎn stoc
Tava rotunda 23 cm, otel - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Spatula 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Forma cuptor, 30 cm, otel - Kitchen Craft
154 leiÎn stoc
Blat servire tort, 30cm - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.