Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pasca cu aluat de cozonac si umplutura de branza cu merisoare si portocala confiata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pasca cu aluat de cozonac si umplutura de branza cu merisoare si portocala confiata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pasca cu aluat de cozonac si umplutura de branza cu merisoare si portocala confiata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pasca traditionata cu aluat de cozonac si umplutura cu branza dulce de vaci, coaja de lamaie, coaja de portocala confiata si merisoare. Un preparat gustos si foarte aromat.

Pasca cu aluat de cozonac si umplutura de branza cu merisoare si portocala confiata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pasca traditionata cu aluat de cozonac si umplutura cu branza dulce de vaci, coaja de lamaie, coaja de portocala confiata si merisoare. Un preparat gustos si foarte aromat.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 400 gr faina
  • 40 gr drojdie
  • 2 buc galbenus de ou
  • 100 gr zahar
  • 30 ml ulei
  • 60 gr unt
  • praf de sare
  • 200 ml lapte
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 2 ml esenta de rom
  • 1faina
    400 gr
  • 2drojdie
    40 gr
  • 3galbenus de ou
    2 buc
  • 4zahar
    100 gr
  • 5ulei
    30 ml
  • 6unt
    60 gr
  • 7sare
    praf de
  • 8lapte
    200 ml
  • 9esenta de vanilie
    2 ml
  • 10esenta de rom
    2 ml
umplutura
  • 1 kg branza de vaci
  • 250 gr zahar pudra
  • 4 buc oua
  • 50 gr coaja de lamaie
  • 50 gr coaja de portocala confiata
  • 100 gr merisoare
  • 50 gr gris
  • praf de sare
  • dupa gust baton de vanilie
  • 1branza de vaci
    1 kg
  • 2zahar pudra
    250 gr
  • 3oua
    4 buc
  • 4coaja de lamaie
    50 gr
  • 5coaja de portocala confiata
    50 gr
  • 6merisoare
    100 gr
  • 7gris
    50 gr
  • 8sare
    praf de
  • 9baton de vanilie
    dupa gust
extra
  • 1 buc oua
  • 2 linguri lapte
  • dupa gust fulgi de migdale
  • dupa gust zahar brun
  • 1oua
    1 buc
  • 2lapte
    2 linguri
  • 3fulgi de migdale
    dupa gust
  • 4zahar brun
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.