Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bors de peste

(*)(*)(*)(*)(*) (13)
 chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Bors de peste
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bors de peste

(*)(*)(*)(*)(*) (13)
chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Sa nu va asteptati sa fie adevarata ciorba pescareasca chiar daca am trait o viata printre pescari, pentru ca mie nu-mi place fara rosii sau bulion, si in al doilea rand, eu nicio ciorba nu o acresc cu otet, doar cu bors facut de mine. Acesta este un bors foarte gustos, sper sa fie pe placul cititorilor.

Bors de peste

(*)(*)(*)(*)(*) ( 13 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Sa nu va asteptati sa fie adevarata ciorba pescareasca chiar daca am trait o viata printre pescari, pentru ca mie nu-mi place fara rosii sau bulion, si in al doilea rand, eu nicio ciorba nu o acresc cu otet, doar cu bors facut de mine. Acesta este un bors foarte gustos, sper sa fie pe placul cititorilor.

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg tacam de peste
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 2 linguri pasta de ardei dulce
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei chilli
  • 500 gr rosii
  • 20 ml ulei
  • 1 l bors
  • 200 gr cartofi
  • 1 lingura orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi leustean
  • 2 lingurite sare
  • 3 l apa
  • 1tacam de peste
    2 kg
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4pasta de ardei dulce
    2 linguri
  • 5ardei gras
    1 buc
  • 6ardei chilli
    1 buc
  • 7rosii
    500 gr
  • 8ulei
    20 ml
  • 9bors
    1 l
  • 10cartofi
    200 gr
  • 11orez
    1 lingura
  • 12patrunjel
    1 legatura
  • 13leustean
    2 legaturi
  • 14sare
    2 lingurite
  • 15apa
    3 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (13)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
13 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (13)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 02:07
Ohhh, ce bun!!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Rodica
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 11:59
Ohhh, ce bun!!
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 02:20
Un preparat gustos!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Elena
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 02:10
imi place
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 01:01
❤️
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Janinasi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:20
Un deliciu!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
marculescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 06:18
Peste
Mi-as dori sa mananc asa un bors grozav, facut de o gospodina de la Dunare...
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:11
Bravo tie, felicitari!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Miha
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:14
Bun de tot!!
Un bors foarte bun, care place tuturor, chiar si celor care cunosc borsul pescaresc, cu apa de Dunare...
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:19
Minunată!
Foarte bună! De probat! :-*
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.