Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Costite cu cartofi cu boia si ierburi italiene

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Costite cu cartofi cu boia si ierburi italiene
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Costite cu cartofi cu boia si ierburi italiene

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Se spune ca gusturile se mai schimba si ca anumite mancaruri de care nu te atingeai in copilarie, ajungi sa le iubesti, ca adult. Daca unele mancaruri nu-mi placeau si acum imi plac, un lucru a ramas neschimbat: ador costitele. Am ales sa dau cartofii jumatate prin boia, jumatate prin ierburi italiene. Pentru un gust deosebit, am pus la final si branza de burduf, iar ai mei au fost incantati.

Costite cu cartofi cu boia si ierburi italiene

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Se spune ca gusturile se mai schimba si ca anumite mancaruri de care nu te atingeai in copilarie, ajungi sa le iubesti, ca adult. Daca unele mancaruri nu-mi placeau si acum imi plac, un lucru a ramas neschimbat: ador costitele. Am ales sa dau cartofii jumatate prin boia, jumatate prin ierburi italiene. Pentru un gust deosebit, am pus la final si branza de burduf, iar ai mei au fost incantati.

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr coaste afumate de porc
  • 600 gr cartofi
  • 400 ml apa
  • 200 ml bere
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • dupa gust sare
  • dupa gust boia dulce
  • dupa gust ierburi italiene
  • 250 gr branza de burduf
  • 1coaste afumate de porc
    750 gr
  • 2cartofi
    600 gr
  • 3apa
    400 ml
  • 4bere
    200 ml
  • 5ulei de floarea soarelui
    50 ml
  • 6sare
    dupa gust
  • 7boia dulce
    dupa gust
  • 8ierburi italiene
    dupa gust
  • 9branza de burduf
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit friptura 12cm, "TWIN Fin II" - Zwilling
345 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.