Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Suberec cu carne de vita

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Suberec cu carne de vita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Suberec cu carne de vita

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Suberec este un produs de patiserie din bucataria tatareasca, popular in special in Dobrogea, unde influentele bucatariei orientale sunt mai prezente. Este cunoscut si ca chebureki sau ciborek si consta dintr-un aluat umplut cu carne tocata si ceapa si prajit in ulei. Crusta crocanta si umplutura suculenta fac din aceste placinte un deliciu. Placintele se pot servi simple sau cu un sos de iaurt sau ayran, pentru o masa completa.

Suberec cu carne de vita

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Suberec este un produs de patiserie din bucataria tatareasca, popular in special in Dobrogea, unde influentele bucatariei orientale sunt mai prezente. Este cunoscut si ca chebureki sau ciborek si consta dintr-un aluat umplut cu carne tocata si ceapa si prajit in ulei. Crusta crocanta si umplutura suculenta fac din aceste placinte un deliciu. Placintele se pot servi simple sau cu un sos de iaurt sau ayran, pentru o masa completa.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 100 ml apa
  • 0.25 lingurita sare
  • 30 gr oua
  • 0.5 lingura ulei
  • 225 gr faina
  • 1apa
    100 ml
  • 2sare
    0.25 lingurita
  • 3oua
    30 gr
  • 4ulei
    0.5 lingura
  • 5faina
    225 gr
Umplutura
  • 150 gr ceapa
  • 280 gr carne de vita
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 0.5 lingurita menta uscata
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 60 ml apa
  • 1ceapa
    150 gr
  • 2carne de vita
    280 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5menta uscata
    0.5 lingurita
  • 6fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 7apa
    60 ml
Prajire
  • 300 ml ulei
  • 1ulei
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.