Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta clasica cu mere si mirodenii, cu aluat fraged de unt

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Alexandra

136 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tarta clasica cu mere si mirodenii, cu aluat fraged de unt
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta clasica cu mere si mirodenii, cu aluat fraged de unt

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Alexandra

136 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prima data cand tarta imi iese atat de gustoasa si parfumata. Trebuie sa o incercati!

Tarta clasica cu mere si mirodenii, cu aluat fraged de unt

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Alexandra
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Prima data cand tarta imi iese atat de gustoasa si parfumata. Trebuie sa o incercati!

Ingrediente

Portii:
Aluat crusta
  • 230 gr unt
  • 2.5 cani faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 60 ml apa
  • 1 buc oua
  • 1unt
    230 gr
  • 2faina
    2.5 cani
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4zahar
    1 lingurita
  • 5apa
    60 ml
  • 6oua
    1 buc
Umplutura
  • 0.5 lingurita scortisoara Ceylon
  • 2 buc seminte de cardamon
  • 0.5 buc baton de vanilie
  • 3 linguri amidon de porumb
  • 1.5 kg mere
  • 100 gr zahar
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 10 gr unt
  • 1 buc cuisoare
  • praf de sare
  • 1scortisoara Ceylon
    0.5 lingurita
  • 2seminte de cardamon
    2 buc
  • 3baton de vanilie
    0.5 buc
  • 4amidon de porumb
    3 linguri
  • 5mere
    1.5 kg
  • 6zahar
    100 gr
  • 7zeama de lamaie
    3 linguri
  • 8unt
    10 gr
  • 9cuisoare
    1 buc
  • 10sare
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 25 cm, lemn - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Feliator pere si mere - Westmark
45 leiÎn stoc
Feliator mere/pere "Divisorex" - Westmark
88 leiÎn stoc
Feliator pentru mar - OXO
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.