Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Jiaozi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

1859 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Jiaozi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Jiaozi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

1859 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

1 ora 40 minute

Timp preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Jiaozi este un preparat specific bucatariei chinezesti din foi subtiri de aluat, din faina si apa, umplute cu carne de porc, varza si ceapa verde. Dupa ce sunt modelati sunt gatiti la abur si serviti cu un sos de soia si otet de orez aromat cu ghimbir si ulei de susan.

Jiaozi

( )( )( )( )( ) ( 0 )
august 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

1 ora 40 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Jiaozi este un preparat specific bucatariei chinezesti din foi subtiri de aluat, din faina si apa, umplute cu carne de porc, varza si ceapa verde. Dupa ce sunt modelati sunt gatiti la abur si serviti cu un sos de soia si otet de orez aromat cu ghimbir si ulei de susan.
august 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 180 gr faina
  • 0.25 lingurita sare
  • 110 ml apa
  • 1faina
    180 gr
  • 2sare
    0.25 lingurita
  • 3apa
    110 ml
Umplutura
  • 500 gr varza chinezeasca
  • 250 gr carne tocata de porc
  • 100 gr ciuperci Shiitake
  • 3 buc ceapa verde
  • 1 buc ardei iute
  • 20 gr ghimbir
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 1 lingura sos de soia
  • 0.5 lingura otet de orez
  • 2 lingurite ulei de susan
  • dupa gust piper macinat
  • 1varza chinezeasca
    500 gr
  • 2carne tocata de porc
    250 gr
  • 3ciuperci Shiitake
    100 gr
  • 4ceapa verde
    3 buc
  • 5ardei iute
    1 buc
  • 6ghimbir
    20 gr
  • 7usturoi
    2 catei
  • 8sare
    dupa gust
  • 9sos de soia
    1 lingura
  • 10 otet de orez
    0.5 lingura
  • 11ulei de susan
    2 lingurite
  • 12piper macinat
    dupa gust
Sos
  • 0.5 lingurita ghimbir pudra
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 1 lingurita zahar brut
  • 1.5 linguri sos de soia
  • 0.5 lingura otet de orez
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1ghimbir pudra
    0.5 lingurita
  • 2fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 3zahar brut
    1 lingurita
  • 4sos de soia
    1.5 linguri
  • 5 otet de orez
    0.5 lingura
  • 6ulei de susan
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
553 leiÎn stoc
Presa usturoi - Kitchen Craft
99 leiÎn stoc
Presa/Feliator usturoi - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Set ustensile bucatarie, 5 piese - Zokura
195 leiÎn stoc
Bol pentru sos, ceramica, 6cm, Rosu - LAVA
40 leiÎn stoc
Bol pentru sos, ceramica, 7cm, Negru - LAVA
15 leiÎn stoc
Bol pentru sos, portelan, 6cm, Alb - LAVA
10 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.