Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu ghimbir, rubarba si ciocolata alba

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Prajitura cu ghimbir, rubarba si ciocolata alba
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu ghimbir, rubarba si ciocolata alba

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rubarba, de cand am descoperit-o, i-am indragit gustul dulce acrisor si pregatesc cu ea tot felul de retete delicioase. Rubarba este planta cu frunze mari, verzi si tulpina lunga de culoare rosie si pe langa faptul ca se poate folosi in bucatarie, are si beneficii asupra sanatatii. Datorita potasiului, este un remediu impotriva diabetului, magneziul, fosforul, fierul si iodul au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Frunzele nu se consuma pentru ca sunt toxice!

Prajitura cu ghimbir, rubarba si ciocolata alba

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Lubita
Chef
gatesc.co

Prezentare

Rubarba, de cand am descoperit-o, i-am indragit gustul dulce acrisor si pregatesc cu ea tot felul de retete delicioase. Rubarba este planta cu frunze mari, verzi si tulpina lunga de culoare rosie si pe langa faptul ca se poate folosi in bucatarie, are si beneficii asupra sanatatii. Datorita potasiului, este un remediu impotriva diabetului, magneziul, fosforul, fierul si iodul au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Frunzele nu se consuma pentru ca sunt toxice!

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 300 gr biscuiti
  • 60 gr unt
  • 1biscuiti
    300 gr
  • 2unt
    60 gr
crema
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 100 gr ciocolata alba
  • 3 buc rubarba tije
  • 1branza Mascarpone
    250 gr
  • 2frisca lichida neindulcita
    200 ml
  • 3ciocolata alba
    100 gr
  • 4rubarba tije
    3 buc
jeleu de rubarba
  • 7 buc rubarba tije
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 10 gr gelatina
  • 200 ml apa
  • 1rubarba tije
    7 buc
  • 2zahar
    2 linguri
  • 3zeama de lamaie
    1 lingura
  • 4gelatina
    10 gr
  • 5apa
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 22, 09:06
Delicioasa!
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.