Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Midii inabusite cu sos de rosii si chorizo

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Midii inabusite cu sos de rosii si chorizo
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Midii inabusite cu sos de rosii si chorizo

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Suculente si gustoase, midiile sunt cele mai iubite si folosite in bucataria traditionala mediteraneana. Pentru cei care adora fructele de mare, midiile, sau simplu, scoicile, asa cum ne place sa le numim fara complicatii, reprezinta intotdeauna un deliciu. Incearca un preparat plin de savoare cu influente spaniole.

Midii inabusite cu sos de rosii si chorizo

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Suculente si gustoase, midiile sunt cele mai iubite si folosite in bucataria traditionala mediteraneana. Pentru cei care adora fructele de mare, midiile, sau simplu, scoicile, asa cum ne place sa le numim fara complicatii, reprezinta intotdeauna un deliciu. Incearca un preparat plin de savoare cu influente spaniole.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg midii in cochilii
  • 70 gr carnati chorizo
  • 0.5 cana sos de rosii
  • 0.25 lingurita boia afumata
  • 20 ml vin alb sec
  • 0.25 legatura patrunjel
  • 1midii in cochilii
    1 kg
  • 2carnati chorizo
    70 gr
  • 3sos de rosii
    0.5 cana
  • 4boia afumata
    0.25 lingurita
  • 5vin alb sec
    20 ml
  • 6patrunjel
    0.25 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

produse recomandate

Tigaie 28 cm "Restoline", inox - Demeyere
275 leiÎn stoc
Tigaie 32 cm "Restoline", inox - Demeyere
330 leiÎn stoc
Paleta nylon, 32 cm - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Paleta de gatit - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Vas preparare scoici 25 cm/2 l, Black - Staub
760 leiÎn stoc
Strecuratoare, 26 cm "Specialties" - Demeyere
235 leiÎn stoc
Tocator plastic, 29 x 19,5 cm - Kesper
14 leiÎn stoc
Tocator plastic, 31,5 x 20 cm - Kesper
30 leiÎn stoc
Tocator plastic, 40,5 x 24,5 cm - Kesper
45 leiÎn stoc
Tigaie otel 28 cm "MINERAL B" - de Buyer
255 leiÎn stoc
Tigaie otel 32 cm "MINERAL B" - de Buyer
278 leiÎn stoc
Tigaie 7-ply, 32 cm "Proline", inox - Demeyere
1169 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 28 cm - de Buyer
188 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 30 cm - de Buyer
159 leiÎn stoc
Paleta pentru gatit din silicon 29 cm - OXO
48 leiÎn stoc
Cos strecuratoare 22 cm inox
23 leiÎn stoc
Cos strecuratoare 24 cm inox
26 leiÎn stoc
Cos strecuratoare 28 cm inox
34 leiÎn stoc
Vas preparare scoici 2,5 l - Kitchen Craft
119 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!