Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Suc de rosii pentru paste si pizza (pentru iarna)

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Suc de rosii pentru paste si pizza (pentru iarna)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Suc de rosii pentru paste si pizza (pentru iarna)

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia fotografiaza

833 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Desigur, poti cumpara din comert suc de rosii pentru pastele prefereate sau pentru pizza dar de ce sa nu ti-l faci tu singur acasa? Stiu, este mai greu si-ti ocupa mult timp dar satisfactia faptului ca stii ce mananci este ceva suprem! Practic, iti pregatesti sucul dupa gusturile proprii insa cea mai importanta este sterilizarea sosului pentru a tine peste iarna.

Suc de rosii pentru paste si pizza (pentru iarna)

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Emilia fotografiaza
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Desigur, poti cumpara din comert suc de rosii pentru pastele prefereate sau pentru pizza dar de ce sa nu ti-l faci tu singur acasa? Stiu, este mai greu si-ti ocupa mult timp dar satisfactia faptului ca stii ce mananci este ceva suprem! Practic, iti pregatesti sucul dupa gusturile proprii insa cea mai importanta este sterilizarea sosului pentru a tine peste iarna.

Ingrediente

Portii:
  • 8 kg rosii
  • dupa gust sare
  • 2 lingurite zahar
  • dupa gust piper
  • 3 crengute de cimbru uscat
  • 7 frunze busuioc
  • dupa gust busuioc uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 buc ceapa
  • 8 catei usturoi
  • 1 buc ardei iute
  • 1rosii
    8 kg
  • 2sare
    dupa gust
  • 3zahar
    2 lingurite
  • 4piper
    dupa gust
  • 5cimbru uscat
    3 crengute de
  • 6busuioc
    7 frunze
  • 7busuioc uscat
    dupa gust
  • 8ulei de masline
    4 linguri
  • 9ceapa
    3 buc
  • 10usturoi
    8 catei
  • 11ardei iute
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Sticla, 350ml - Westmark
12 leiÎn stoc
Sticla, 500ml - Westmark
12 leiÎn stoc
Palnie 12,5 cm, plastic - Westmark
20 leiÎn stoc
Palnie cu maner 10 cm inox
18 leiÎn stoc
Palnie cu maner 14 cm inox
20 leiÎn stoc
Borcan sticla, 500ml - Bormioli Rocco
13 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.